reklama
nikula
mama Cypiska
Kachurek, moja siostra też tak plamiła w trzeciej ciąży (środkową straciła). I lekarz kazał się położyć... co również łatwe niebyło bo miała synka 2 letniego wtedy. I też taka świeża krew u niej. I lekarz kazał brać nospę i leżeć, i absolutnie się nieprzemęczać i niedźwigać. Trzymam kciuki i wysyłąm dużo pozytywnej energii. Musi być dobrze...
Ostatnia edycja:
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Kachurek jak będziesz wiedziała coś więcej to daj znać. Trzymam kciukasy za Ciebie żeby było wszysstko dobrze i wysyłam pozytywną energię!!
Nikula zdjęcia które robiłam na Kangurze na których jest Marceli wyszły fajnie aczkolwiek pewnie je skrytykujesz Ala ja jestem zadowolona. Jutro podeślę linka do zdjęć A miałam Ci powiedzieć że chyba z Małego Marcelka wyrośnie śpiewak operowy:-)
A na kangurach było rewelacyjnie - jak zawsze i było nas nawet sporo.
Nikula zdjęcia które robiłam na Kangurze na których jest Marceli wyszły fajnie aczkolwiek pewnie je skrytykujesz Ala ja jestem zadowolona. Jutro podeślę linka do zdjęć A miałam Ci powiedzieć że chyba z Małego Marcelka wyrośnie śpiewak operowy:-)
A na kangurach było rewelacyjnie - jak zawsze i było nas nawet sporo.
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
No Ola zapraszamy Nie musisz mieć chusty , przyjdziesz zobaczysz i pobędziesz trochę z nami mamami i Twój Maksiu pozna nowych kolegów i koleżanki:-) A jakie masz nosidło?
reklama