reklama
Kachurek
Mamy kwietniowe'08
Witam! Ja na razie nie wybiorę się ani do klubu ani na basen, bo muszę leżeć:-(. Co jest bardzo trudne przy małym 10 miesięcznym rozrabiaku. Podplamiam już z 5 dni, ale byłam na usg i wszystko jest jak powinno. Następne usg mam w przyszły czwartek. No i rzygańsko mi się włączyło na całego, węch mam jak pies myśliwki co pozwala mi upewnić się że Fasolka rozwija się prawidłowo. A na razie czekam niecierpliwie na kolejne usg, żeby mieć pewność.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Kachurek trzymaj się i wypoczywaj wypoczywaj i jeszcze raz wypoczywaj ... w końcu Ci wolno :-) No i trochę przystopuj wiem że to nie takie łatwe przy 10 miesięcznym dziecku no ale oszczędzaj się a raczej oszczędzaj Was i dbaj o swoja malutką fasolinkę:-)
Właśnie Nikula jak tam Marceli?
Właśnie Nikula jak tam Marceli?
Kachurek
Mamy kwietniowe'08
Halo
Ciągle krwawię ale mdłości mam znowu i temperaturę 37. Już sama nie wiem co o tym myśleć. Serce w rozterce. Muszę dotrzymać do następnej wizyty, którą mam w czwartek. Chciałam iść w poniedziałek ale chyba dotrzymam do czwartku bo dopiero wtedy będzie wiadomo coś więcej, a lepiej nie robić co chwila usg.
Już raz poroniłam pierwszą ciążę. Drugą donosiłam- mój synek Iwo, też miałam plamienia 3 razy ale takie malutkie. A teraz leje się ze mnie już któryś dzień z rzędu, żywo czerwoną krwią. Gdyby nie te mdłości i rzyganie to bym się już nie łudziła. No nic. Trzeba czekać .
Pozdrawiam serdecznie i dzięki za troskę.
Ciągle krwawię ale mdłości mam znowu i temperaturę 37. Już sama nie wiem co o tym myśleć. Serce w rozterce. Muszę dotrzymać do następnej wizyty, którą mam w czwartek. Chciałam iść w poniedziałek ale chyba dotrzymam do czwartku bo dopiero wtedy będzie wiadomo coś więcej, a lepiej nie robić co chwila usg.
Już raz poroniłam pierwszą ciążę. Drugą donosiłam- mój synek Iwo, też miałam plamienia 3 razy ale takie malutkie. A teraz leje się ze mnie już któryś dzień z rzędu, żywo czerwoną krwią. Gdyby nie te mdłości i rzyganie to bym się już nie łudziła. No nic. Trzeba czekać .
Pozdrawiam serdecznie i dzięki za troskę.
reklama