nabuu nasze chłopaki prawie w jednym wieku
mój 27.02 skończy cztery miesiące i jest identycznie jak u ciebie był moment, że zasypiał o 22 i budził się 4.00-6.00 rano, a teraz sam się przestawił i chodzi max o 20.00- 20.30 spać no i zaczyna się polka od 24.00
tak jak mniej więcej kładę się spać ja :-) je o 24.00 potem 1.30-2.00, potem 3.30-4.00 potem 5.00-6.00 heh a głodny sie budzi taki jakby wieki nie jadł jak sie zorientuję, że chcę go przewinąc to uderza w lament okropny
, jak juz jadł mało w nocy to go nie przewijałam i rano pieluszka była praktycznie suchutka a teraz przynajmniej raz w nocy musze go przewinąć... Słyszałam że miedzy 3-4 miesiącem zmienia sie pokarm na lżejszy, iże wiele kobiet przestaje wtedy karmić bo uważa, że traci pokarm, no i że trzeba ten okres przetrwać, może to z tm coś jest związane... widać nie jestem sama
ania_g21 kupiłam buciki nr 22 zobaczymy jak nie trafie to odsprzedam, fajne z geoxa oddychajace i porządne na przecenie za 60zł. Likwiduje się sklep Kiddi koło reala i są ekstra przeceny ciuszki i buty -70%, za garniturek do chrztu zapłaciłam 27zł
.
chciałam sobie zrobić suwaczek na dole z wiekiem mojego małego ale holera coś mi nie wychodzi
, gdzie mam wkleić podany link podpowiedzcie