reklama
Nicole1603
Fanka BB :)
Ja też się witam,
jestem tzw. kurą domową, jednak taką wolnowybiegową. Kurnik mam dosyć fajny i siedzę na najwyższej grzędzie. Na stanie mam syna lat wkrótce 3 i córę kończącą niedługo rok.
Pozdrawiam
Hehehe się usmiałam
Widzę że jest nas kilka..fajnie
A jak zniosłyście upały? My fatalnie:/
Nicole1603
Fanka BB :)
Całe szczęście już się skończyły
Uffff
Uffff
crazy_rita
Aktywna w BB
Przez ostatnie upały moczyliśmy się nad morzem Osobiście lubię ciepło, nawet te powyżej 34 stopni. Dzieciaki trochę gorzej znoszą gorąc.
A teraz prawdopodobnie Młoda ma trzydniówkę, znaczy się gorączkuje wysoko od dwóch dni i czekam na wysypkę. Czyli przymusowe siedzenie w domu.
A teraz prawdopodobnie Młoda ma trzydniówkę, znaczy się gorączkuje wysoko od dwóch dni i czekam na wysypkę. Czyli przymusowe siedzenie w domu.
Crazy, zdrówka dla Młodej. Nas też to nie ominęło.
Mam problem. Szukam domu dla mojego 4-ro letniego boksera (ma rodowód). Niestety okazało się, że jest zazdrosny o dziecko :-( Może znacie kogoś, kto chciałby przygarnąć takiego psa. Kto ma dom i nie ma małych dzieci.
Mam problem. Szukam domu dla mojego 4-ro letniego boksera (ma rodowód). Niestety okazało się, że jest zazdrosny o dziecko :-( Może znacie kogoś, kto chciałby przygarnąć takiego psa. Kto ma dom i nie ma małych dzieci.
może napisz tu: warmińsko-mazurskie
reklama
Margolcia28
Mama 3 synków :*
Witam :-)
tez jestem z Ol i chętnie sie dołącze ....
a w sumie to mam pytanie .... w zasadzie jestem mamą juz sporych chlopakow no i obu rodzilam w Miejskim ... pierwszy poród ok , drugi dramat ... chodz tylko rok różnicy .... własciwie wiecej teraz przebywam w angli ale ze wzgledu na dzieci i moja mame chyba podejme decyzje porodu w Ol ... ktory szpital polecacie w razie co ???
tez jestem z Ol i chętnie sie dołącze ....
a w sumie to mam pytanie .... w zasadzie jestem mamą juz sporych chlopakow no i obu rodzilam w Miejskim ... pierwszy poród ok , drugi dramat ... chodz tylko rok różnicy .... własciwie wiecej teraz przebywam w angli ale ze wzgledu na dzieci i moja mame chyba podejme decyzje porodu w Ol ... ktory szpital polecacie w razie co ???