reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Olsztyńskie mamy.

Cisza tu straszna. Widzę, że jest bardzo wakacyjnie :-)
Miłego upalnego weekendu. Dobrze, że mamy w Olsztynie jeziora pod ręką :-p

reklama
Witam,

pierwszy raz na forum...
Jestem mamą 7 miesięcznego Wojtusia i w drodze (12 tydzień) jest drugi dzidziuś :)

Poczytałam Was troszkę i wtrącę swoje trzy grosze...

Myśmy robili chrzciny w restauracji wileńskiej - za 15 osób zapłaciliśmy 1500zł. było wswzystko: obiad, zimny bufet, kawa, herbata - do oporu, ciasta, tort, wino - mielismy swoją własną salę ( a w zasadzie piętro) i obsługiwały nas dwie kelnerki które były tylko dla nas - polecam.

TEMAT NIANIA

ja też dawałam ogłoszenia w niania.pl - ale nianię znalazłam przez ogłoszenie przyklejone na uwm na głowackiego - tam jest kierunek pegagogiczny. Dziewczyna jest młoda, bez jako takiego doświadczenia - ale synka mam cały czas na oku (jeździ ze mną do pracy, niania tam przychodzi). Dziewczyna jest naprawdę super - mały pokochał ją od razu. cały czas mu śpiewa i się z nim bawi. Dużo "przerabia" z nim materiału ze szkoły :)
więc jeżeli nie obawiacie się niań "bez doświadczenia" polecam wydział pedagogiki na uwm.

Wojti witaj :)

My chrzciny robimy w domku. Jak myślicie ile tak na 15 osób pójdzie kasy? Wychodzi na samo jedzenie i picie tylko...
No i strasznie tu cicho na tym naszym Olsztyńskim forum...chyba trzeba je troszkę rozruszać :tak:
Tak orientacyjnie...ile nas tu jest? :-)

Ja też się witam,
jestem tzw. kurą domową, jednak taką wolnowybiegową. Kurnik mam dosyć fajny i siedzę na najwyższej grzędzie. Na stanie mam syna lat wkrótce 3 i córę kończącą niedługo rok.
Pozdrawiam

O widze ze sie cos ruszylo.No to i ja kura domowa:)
Rita a gdzie mieszkasz?dokładniej.
Moja sasiadka u Malarkiewicza rodziła druga coreczke a druga sasiadka pracuje tam jako polozna.

reklama
o, crazy_rita, to chyba jesteśmy sąsiadkami :p

Koleżanka rodziła u Malarkiewicza i sobie chwali. Tyle, że tam płacić trzeba za wszystko. Ja rodziłam w Wojewódzkim i też jestem zadowolona. ;-)

Do góry