reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Olsztyńskie mamy.

Kathhe, rok temu rodziłam w Wojewódzkim. Wszystko miałam swoje i z tego co widziałam, nic szpitalnego nie dają. Nie, sorki, dziatwę myją w płynie Hipp oraz dają Octenisept do pielęgnacji pępka. Dla kobiet nie dają nic, nawet o ligninę było trudno :/ Poza tym chyba lepiej czuje się kobieta w np. swojej koszulce niż flaneli szpitalnej :)

reklama
hej, ja dopiero się staram żeby do Was dołączyć... :) Powiedzcie mi-gdzie w ol można wykonać badanie beta hcg z krwi? Wiecie może?
Pozdrawiam

Kathhe, rok temu rodziłam w Wojewódzkim. Wszystko miałam swoje i z tego co widziałam, nic szpitalnego nie dają. Nie, sorki, dziatwę myją w płynie Hipp oraz dają Octenisept do pielęgnacji pępka. Dla kobiet nie dają nic, nawet o ligninę było trudno :/ Poza tym chyba lepiej czuje się kobieta w np. swojej koszulce niż flaneli szpitalnej :)
no to czyli nic sie nie zmienilo:) dzieki:)

hej, ja dopiero się staram żeby do Was dołączyć... :) Powiedzcie mi-gdzie w ol można wykonać badanie beta hcg z krwi? Wiecie może?
Pozdrawiam
w szpitalu wojewodzkim albo miejskim , ja robilam w miejskim, tam jest calodobowe laboratorium wiec moze tam sprobuj, wynik jest bardzo szybko

a wracajac do szpitali .... byłam za Malarkiewiczem no i w sumie jestem za tym szpitalem caly czas ... ale kilka dni tem mialam nie przyjemna sytuacje ( 22tc to byl) i musialam trafic na izbe ... wiec pojechalam do wojewódzkiego ... ale wczesniej zajrzalam na stronke ..... i jestem pozytywnie zszokowana jak tam wielu lekarzy to raz .. nie moglam sie na izbe dodzwonic to zadzwonilam na oddzial ... polozna rzeczowo i milo mi wyjasnila co i jak .... trafilam do szpiatala pozno bo o 22 -ej ... lekarze byli po operacji to pierwsza sprawa ... w momencie jak mnie lekarz przyjaol ... dwie na patologi rodzic zaczely ... i myslalam ze zleja mnie i bede czekac do usranej smierci .... i sie mile zaskoczylam .... fakt lekarz na dzien dobry opierniczyl mnie ze mi w piety poszlo .... ale jak on to powiedzial ... nie ma zartow i nastarszyl mnie ... a potem naprawde byl milutki i fajnie bylo ... jedynie przepraszal mnie ze nie moze poswiecic mi tyle czaso co powinien ale pacjentki rodzace czekaja .... wiec zaczelam sie zastanawiac nad wojewodzkim ....

margolcia no to jestem w szoku ze tak super tam bylo, a pamietasz moze nazwisko tego lekarza?
ja tez mialam przygode w 24 tyg ale jak zadzwonilam do wojewodzkiego to kazali do miejskiego jechac. Wiec pojechalam... polozne bardzo mile a lekarz mnie zlal, naszczescie nie bylo nic powaznego ale nie za fajnie sie poczulam:sorry2:

Tak, powiedziały... Dziękuję :) Jutro postaram się pojechać do Olsztyna i zrobić badanie.... Żeby mieć pewność... bo w testy już nie wierzę... :)

margolcia no to jestem w szoku ze tak super tam bylo, a pamietasz moze nazwisko tego lekarza?
ja tez mialam przygode w 24 tyg ale jak zadzwonilam do wojewodzkiego to kazali do miejskiego jechac. Wiec pojechalam... polozne bardzo mile a lekarz mnie zlal, naszczescie nie bylo nic powaznego ale nie za fajnie sie poczulam:sorry2:

pamietam , dodam ze to mlody lekarz i widac ze od niedawna pracuje .... wiec ma checi ... ktorych wiekszosci brakuje :) a lekarz to : PIOTR MARTYN naprawde super

reklama
pamietam , dodam ze to mlody lekarz i widac ze od niedawna pracuje .... wiec ma checi ... ktorych wiekszosci brakuje :) a lekarz to : PIOTR MARTYN naprawde super
to nie kojarze go ale dobrze ze jest ktos kto tak fajnie podchodzi do pacjentek, bo niektorzy to traktuja z gory jak jakies przechowalnie:sorry2:

Do góry