reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Olsztyńskie mamy.

myślę że najtaniej będzie na rynku bo w sklepach ceny są kosmiczne :tak: przy "zatorzance" na rynku są co najmniej 2 stoiska z piżamami

reklama
jak to zlikwidowany:confused: ja tam chodzę czesto- ostatni raz w zeszłym tygodniu i rynek działał wiec myślę że nadal funkcjonuje:baffled: ten przy rondzie BEMA mam na myśli:tak: może nie jest to tak duże targowisko jak przy stomilu ale jest! A że sama szukałam piżamy do porodu więc zauwazyłam że są stoiska z bielizną, szlafrokami i piżamami.

nie ma rynku tego koło stomilu ale ten koło ronda bema czy zatorzanki nadal funkcjonuje i ma sie niezle:-)Dziewczyny powodzenia przy porodzie szczegolnie Ty Asiu :happy:

No to ja się pochwalę- 25 sierpnia urodził nam się śliczny synek - Bartuś:tak::-):-):-):-) jeśli chodzi o Malarkiewicza- jeśli któraś z was w przyszłości będzie sie zastanawiała gdzie rodzic to zdecydowanie POLECAM!!!! Lepszej opieki nie mogłam sobie wymarzyć:tak:
A teraz uczę się jak być mamą dwójki brzdąców :-p jednak z jednym maluchem jest zupełnie inaczej:-D:sorry:

Asia gratulacje :-)

auriga7
, dzięki za namiary. Wybieram się w połowie miesiąca do Maluszka, więc od razu zahaczę o Grację. Nie będę musiała tłuc się na zatorze.

reklama
serdecznie polecam
TB Olsztyn - Klub Kangura

9 września 10.00-11.00 Spotkanie z doradcą laktacyjnym.
11.10– 12.00 Wprowadzenie do chust: w czym bezpiecznie i zdrowo nosić.
12.15 – 13.00 Karoliny etno-chustowanie
greetings15.gif
Jako etnograf Karolina zebrała informacje i zdjęcia o tym, że chusty były znane dawno temu. Ciekawostki o chustach dawnych i sposobach noszenia.
13.15 – 14.15 Rozmowa o chustach z uczestnictwem mam noszących.
14.30 – 15.30 Szkoła dla Rodziców – Szkoła dla Wszystkich.
15.45– 16.30 Taniec w chuście. Instruktorka Tańców w kręgu zatańczy wraz z zachustowanymi rodzicami i nauczy jak tańczyc by sprawiało to przyjemnośc mamie i dziecku.
16.45 – 17.20 ćwiczenia z dzieckiem
w tle wystawa zdjęć
w tygodniu:
poniedziałek – kino Awangarda
środa – 13.30 chustowa masa krytyczna, czyli kolorowo w mieście
czwartek – 11.00 pokolorowany Plac Zabaw
UWAGA KONKURS!
Klub Kangur w Olsztynie a w ramach Tygodnia Bliskości 2009 ogłasza konkurs fotograficzny dla Wszystkich, którzy będą w Olsztynie w czasie Tygodnia Bliskości
icon_biggrin.gif

Temat konkursu: Bądźmy blisko, nie dalej niż…
smile.gif

Konkurs trwa od dziś 05.09 – do 14.09.
Ogłoszenie wyników nastąpi 19 września podczas spotkania w ramach Tygodnia Bliskości
Proszę o przesyłanie zdjęć w dobrej rozdzielczości wraz z krótkim komentarzem do każdego zdjęcia. Jedna rodzina może wysłać maksymalnie 3 zdjęcia
icon_biggrin.gif

Zdjęcia proszę wysyłać mailem na adres: mayetschka@gazeta.pl
Zwycięskie zdjęcia wybierze obiektywne jury w składzie 5 dzieci i dwójki dorosłych
icon_mrgreen.gif

NAGRODY będą 3
I Miejsce – Rodzinna Profesjonalna Sesja Fotograficzna by Adam M.
smile.gif

II i III miejsce – nagrody niespodzianki
icon_wink.gif

Proszę aby do zdjęć dołączone były dane osobowe (imię i nazwisko) oraz zgoda na publikowanie zdjęć, bo te najładniejsze wywołamy
icon_biggrin.gif
i pokażemy w galerii KK i na forum chusty.info

Do góry