reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Olsztyńskie mamy.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam olsztyńskie mamy.
Chciałabym się do Was dopisać, czy mogę?
Jestem mamą 2 synków - 8 latka -Maciusia i 2 miesięczniaka - Ignasia. Po 8 latach na nowo poznaję uroki macierzyństwa - ale już spokojniej i bardziej "dojrzale".:-)

Witam wszystkie Mamusie z Olsztyna. Ja jeszcze jestem przyszła mamusia nasz termin to 26 września:):) Mam do Was takie pytanie gdzie u nas kupić fajny i niedrogi wózek? Pozdrawiam i zycze zdrowia dla Maluszkow:-)

Witam, ja mam termin na 16 października. Ostatnio oglądałam wózki. Najtańsze są w Maluszku, to ten sklep z tyłu kościoła, skrzyżowanie ul. Wyszyńskiego i ul. Żołnierskiej.

Witam wszystkie Mamusie z Olsztyna. Ja jeszcze jestem przyszła mamusia nasz termin to 26 września:):) Mam do Was takie pytanie gdzie u nas kupić fajny i niedrogi wózek? Pozdrawiam i zycze zdrowia dla Maluszkow:-)

Spory wybór wózków mają też w Bobasie - w DH Gracja. Ceny różne i drogie wózki i w przystępnych cenach.

Witam i pozdrawiam olsztyńskie obecne i przyszłe mamy.
Mam dosyć dużo ubrań ciążowych do sprzedaży (min. bluzeczka koszulowa biała w brązowe kwiatki, spodanie jeansowe, w których chodziłam do końca ciąży, golfik brązowy przewiązywany w pasie, czarne spodnie do 5 m-ca, brązowa sztruksowa spódniczka, ciemno zielona lniana spódniczka i inne bluzeczki w kolorze pomarańcz - wszystkie rozmiar 36-38 i na wzrost 164 cm. prawie wszystko firmy "happy mum" i "9fashion"- gdyby któraś przyszła mama była zainteresowana - proszę o e-maila: marzena.sobiech@neostrada.pl

Izaa ogólnie nie ma listy rzeczy któe należy wziąść do szpitala- najlepiej wziąść wszystko swoje- jak ja rodziląm (3 lata temu) jedynie podkłady ginekologiczne były w szpitalu poza tym wszystko trzeba bylo mieć samemu- nie sądze żeby coś się w tej kwestii zmienilo.
Ja też niedlugo rodzę drugiego dzidziusia -tym razem u Malarkiewicza i choć słyszałam że tam nie trzeba mieć ubranek dla maleństwa bo ubierają w swoje to i tak wolę zabrać ze sobą- lepiej mieć za dużo niż za malo ;-)

reklama
Dzięki, spakuję wszystko :-) mam jakąś listę "rzeczy do szpitala dla mamy i dziecka".
Dziewczyny, gdzie można kupić tanie rozpinane koszule nocne. Muszę kupić trzy i będę je używała tylko w szpitalu.

Do góry