reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy początek - wrzesień 2024

Kocren, planuje spakować walizkę po weekendzie i tylko mnie w tym utwierdziłaś. Tym bardziej, że do szpitala 70km, więc mąż nie podjedzie 3razy dziennie z jakąś pierdołą.

reklama
Majmaj to tak do końca czekałaś raczej czy tak szybko Ci się rozkręciło?
Obudziłam się rano ze skurczami. Tak co 4-5min
Majmaj to tak do końca czekałaś raczej czy tak szybko Ci się rozkręciło?
To była szybka akcja.
Obudziły mnie skurcze. Były co 4-5min. Poszłam się wykąpać, pokręciłam włosy na lokówce i zrobiłam make up i były co 3min. W tedy pojechałam do szpitala. 4h później był syn

Moja też się rozpycha na lewej stronie no tam akurat ma nogi, za to rączek w ogóle nie czuję że nimi rusza i czasami panikuje 😬

Dostałam odpowiedź że dziś rano powinnysmy mieć gotową zamkniętą grupę ale to chyba będzie nowe miejsce, nie ten wątek :)

Zenka dopisz mnie i resztę dziewczyn do listy 🙏🏻

Ja nie wiem jak wygląda czop.
U mnie poród się zaczął jak mi wody chlusnęły i po dwóch godzinach zaczęły się skurcze.
GBS pewnie pobierze mi w ten wtorek na wizycie. Będzie 33+0 czy to za szybko?
Wczoraj zostawiłam 200zł w labo za badania 🤦

Mi nie pobrali w 33, bo mówili, że za szybko.
Ale jak czytam tu na forum, to dziewczyny ok 34 mają pobrany

Zrobiliśmy małemu lampki przy dostawce.
Fajnie to wygląda. Ledy świecą delikatnym światłem i tylko do góry, więc nie rażą maluszka.
Odpalają się na machnięcie ręką.
Ciesze sie.

Załączniki

• 20240802_075916.jpg
    20240802_075916.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 71
  • 20240801_235243.jpg
    20240801_235243.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 69
reklama
Do góry