reklama
Tak, miałam ostatnio na wizycie.Dziewczyny, miałyście już pobieranego GBS? Mi doktorek dziś pobrał na wizycie. Jestem w 34+3tc.
majmaj
Fanka BB :)
Obudziłam się rano ze skurczami. Tak co 4-5minMajmaj to tak do końca czekałaś raczej czy tak szybko Ci się rozkręciło?
To była szybka akcja.Majmaj to tak do końca czekałaś raczej czy tak szybko Ci się rozkręciło?
Obudziły mnie skurcze. Były co 4-5min. Poszłam się wykąpać, pokręciłam włosy na lokówce i zrobiłam make up i były co 3min. W tedy pojechałam do szpitala. 4h później był syn
majmaj
Ja we wtorek będę miała pobrany. 35+4Dziewczyny, miałyście już pobieranego GBS? Mi doktorek dziś pobrał na wizycie. Jestem w 34+3tc.
mar_ti
Moja też się rozpycha na lewej stronie no tam akurat ma nogi, za to rączek w ogóle nie czuję że nimi rusza i czasami panikuje
Dostałam odpowiedź że dziś rano powinnysmy mieć gotową zamkniętą grupę ale to chyba będzie nowe miejsce, nie ten wątek
Zenka dopisz mnie i resztę dziewczyn do listy
majmaj
Ja nie wiem jak wygląda czop.
U mnie poród się zaczął jak mi wody chlusnęły i po dwóch godzinach zaczęły się skurcze.
GBS pewnie pobierze mi w ten wtorek na wizycie. Będzie 33+0 czy to za szybko?
Wczoraj zostawiłam 200zł w labo za badania
Mi nie pobrali w 33, bo mówili, że za szybko.
Ale jak czytam tu na forum, to dziewczyny ok 34 mają pobrany
mimi__m
ja mam miec dzis pobrany 35t5dDziewczyny, miałyście już pobieranego GBS? Mi doktorek dziś pobrał na wizycie. Jestem w 34+3tc.
majmaj
Zenka
Moderator
dopisałam ale też co miałabym zaznaczyć że jeśli tam będzie potrzebny moderator to ja nie chce nim być. Za dużo na moją głowę.Zenka dopisz mnie i resztę dziewczyn do listy
reklama
lady in black
Moderator
z Niską masz niedaleko do Rzeszowa. 4 oddziały z 3 stopniemMałe miasto na Podkarpaciu