Bardzo długo... mówiły, że koło środy-czwartku powinno być. Mamy piątek i dupa...To długo. Ja robiłam we czwartek posiew i w niedzielę koło 13 miałam już wynik
reklama
lady in black
Moderator
tak z mojego doswidczenia, posiewy są szybciej jak nic nie rośnie. Jak wychodzi hodowla to trwa to trochę dłużej. A miałaś posiew tylko moczu? Czy z dróg rodnych też?Bardzo długo... mówiły, że koło środy-czwartku powinno być. Mamy piątek i dupa...
Na razie na spokojnie. Szymuś nie będzie ostatnim dzieckiem które urodzi się w tym szpitalu. Szyjka długa i zamknięta. Gdyby się coś działo to od razu odeślą mnie do szpitala o wyższej referencyjnosci. Mam nadzieję że jutro wyjdę..wow, rozwiązał się worek z komplikacjami widać, że zbliżamy się do końcówki. Kurczę, zamknięcie oddziału to nic fajnego. Warto byłoby już kombinować przeniesienie, jeśli będą chcieli Cię zostawić. Jeśli (tfu, tfu) miałabyś urodzić wcześniej, przeniesienie wcześniaka to kupa stresu.
Niestety nawet położne które tutaj pracowały dostały z dnia na dzień informacje o zamknięciu. Także cyrk na kółkach. Mi powiedzieli że prawdopodobnie jutro mnie wypiszą więc mam nadzieję że tak będzie.O nieee Kocren czyli mega dużo stresu... jest szansa właśnie przenieść się do szpitala docelowego? Przepraszam ale takich miejsc nie powinni od tak zamykać. To powinno być parę miesięcy wcześniej oznajmione do kiedy działa taki oddział żeby kobiety w ciąży mogły się na to przygotować.
lady in black
Moderator
uff... To dobrzeNa razie na spokojnie. Szymuś nie będzie ostatnim dzieckiem które urodzi się w tym szpitalu. Szyjka długa i zamknięta. Gdyby się coś działo to od razu odeślą mnie do szpitala o wyższej referencyjnosci. Mam nadzieję że jutro wyjdę..
Tylko z moczu, ale zastanawiam się czy nie podjechać do innego labu gdzie robią z dróg rodnych i też nie zrobić...tak z mojego doswidczenia, posiewy są szybciej jak nic nie rośnie. Jak wychodzi hodowla to trwa to trochę dłużej. A miałaś posiew tylko moczu? Czy z dróg rodnych też?
WeraAnna
Fanka BB :)
Kocren w jakim mieście takie atrakcje macie??
I kolejny stres. Coś ten sierpień się nie zaczął zbyt dobrze.
Zgadzam się z Lady. Jak robiłam synowi ostatnio posiew to pani powiedziała że jak coś wyjdzie to będzie dłużej bo będą czekać na antybiogram
I kolejny stres. Coś ten sierpień się nie zaczął zbyt dobrze.
Zgadzam się z Lady. Jak robiłam synowi ostatnio posiew to pani powiedziała że jak coś wyjdzie to będzie dłużej bo będą czekać na antybiogram
lady in black
Moderator
ja bym zrobiła. To może nie być czop, ale właśnie wydzielina związana z infekcją.Tylko z moczu, ale zastanawiam się czy nie podjechać do innego labu gdzie robią z dróg rodnych i też nie zrobić...
reklama