reklama
Jestem pod wrażeniem.3 lata przed ciążą zaczęłam się odchudzać i udało się -42kg więc teraz też musi!
WeraAnna
Fanka BB :)
Ładne te Wasze brzuszki, takie okrąglutkie mój jest taki mocno do przodu wystający. Jutro zmierzę bo aż jestem ciekawa ile mi wyjdzie i zrobię zdjęcie od razu.
Klarara aż mi się nie chce wierzyć. Nie robiła sobie przypadkiem jaj?
Dzisiaj jak byłam w Przychodni to porozmawiałam chwilę z pielęgniarką która mi robiła zastrzyk. Jej córka urodziła się w 27 tc! Miała 27 cm i warzyła… 1kg
Dzisiaj ma ponoć 15 lat, jest zdrowa i wyższa od mamy. Oczywiście mówiła że pierwsze lata to wieczne latanie po terapiach ale tak czy siak to musiał być jakiś cholerny cud
Dzisiaj jak byłam w Przychodni to porozmawiałam chwilę z pielęgniarką która mi robiła zastrzyk. Jej córka urodziła się w 27 tc! Miała 27 cm i warzyła… 1kg
Dzisiaj ma ponoć 15 lat, jest zdrowa i wyższa od mamy. Oczywiście mówiła że pierwsze lata to wieczne latanie po terapiach ale tak czy siak to musiał być jakiś cholerny cud
U mnie intensywny dzień, zrobiłam zamówienia w aptece itd, byłam w końcu w tej Ikei, upatrzyłam sobie beżowego uszaka i nie ma go w całej Polsce i nie da się zamówić przez internet
Ja mam 168 wzrostu, startowałam z wagą 51/2 kg i jestem 11 kg na plusie, mój lekarz mówi że drobne dziewczyny przybierają więcej zazwyczaj i to normalne. Ja się tym kompletnie nie przejmuję, brzuch idzie mi tylko w przód , cycki jak były małe tak dalej są w pasie aż się zmierzyłam z ciekawości bo nigdy mnie to nie interesowało: całe 98 cm
Ja robiłam tę listę i wysyłałam do admina, chyba są jeszcze dwie dziewczyny do dodania, Ciebie Zzzaba wysłałam już wczoraj ale pozostałe dziewczyny podeślę jutro żeby nie wysyłać pojedynczo, nie mam jeszcze i tak odpowiedzi od tej adminki.
Co do spraw księgowych to myślałam że ja jestem największym nieogarem świata, moja dupę ratuje moja mama księgowa, gdyby nie ona to nic bym nie miała ogarnięte, taka ze mnie przedsiębiorczymi
Taki mam brzuchol
Czy również mogę prosić o dodanie?
lady in black
Moderator
granicą przeżywalności jest 22 TC. Aktualnie nawet dzieci z 24-25 TC wychodzą bez szwanku z wcześniactwaŁadne te Wasze brzuszki, takie okrąglutkie mój jest taki mocno do przodu wystający. Jutro zmierzę bo aż jestem ciekawa ile mi wyjdzie i zrobię zdjęcie od razu.
Dziewczyny chodzę po domu i lulam dziecko w brzuchu... myślałam, że mam jeszcze 1,5 miesiąca na takie akcje, ale co wieczór i pół nocy tak mnie okłada, że nie daje rady nawet leżeć, a co dopiero spać... specjalnie jadłam jakieś 3-4 godz temu żeby się nie zaktywizował, ale to nie pomaga
reklama
to pewnie trening przed nockamiDziewczyny chodzę po domu i lulam dziecko w brzuchu... myślałam, że mam jeszcze 1,5 miesiąca na takie akcje, ale co wieczór i pół nocy tak mnie okłada, że nie daje rady nawet leżeć, a co dopiero spać... specjalnie jadłam jakieś 3-4 godz temu żeby się nie zaktywizował, ale to nie pomaga