reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

no to gotujemy ;)

reklama
paulinka dziekuje za zainteresownie ale wlasnie dzis bylam w polskim sklepie i mi kolezanka powiedziala ze maja to mleko czasami i ze moze bedzie w przyszlym tyg to mi odlozy :))
ona tez robi taki blok czekoladowy hehhe
jutrzenka ty nadal wierzysz ze ten zlot sie odbedzie ??? hehhehe

Kurcze a ja dopiero zajarzyłam, to nie chodzi o takie mleko w takiej ciemnoniebieskiej torebce:confused: Kurcze bo jak o takie to u nas w polskim sklepie jest w stałej sprzedaży. Pisałam o mleku, a dopiero teraz mi się lampka w głowie zapaliła, że to chyba o to chodzi :-D
Stefa jak nie będzie dostawy to dawaj cynka to Ci podeślę:tak:

Kata niedobreeee...bleeeeeeee
Invision-Board-France-115.gif
;-) hihihihi:-D

Invision-Board-France-162.gif
Invision-Board-France-160.gif
polecam!

a jak robie w weekend Salatkie Nicejska :) zawsze mama mi robila taka wielka miche a kiedys J mi nawet zrobil !! jutro robimy razem heheh POLECAM

reklama
Do góry