reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

no to gotujemy ;)

reklama
Kal Aga wychodzi na 100% i jak już pisałam ekonomiczne to ciacho bo słodkie i na długo starcza...

Jak miałam faze to robiłam drugie jak widziałam ze mi sie pierwsze kończy :-D:-D:-D

No i fakt nie piecze się tylko cały czas trzeba wszystko mieszać na maleńkim ogniu aż do wsypania na końcu herbatników.

Ja kiedyś mieszałam łyżką drewnianą ale ręka odpada i mieszam mikserem... Na końcy jest gęste ale mikser nie staje hihi...

Stefanka nie wierzyłam że droga wysyłka i spojrzałam na cennik w PP :szok::szok::szok::szok::szok::szok: 60zł za wysyłkę paczki :szok::szok::szok: oszaleli?

Ostatnia edycja:
Popieram Stefanke, ze najlepiej w koperte babelkowa wsadzic, bo mi tak czasem cos rodzinka wysyla. Tyle ze taka paczka nie moze chyba wiecej jak 2 kg wazyc. Jak kiedys do Niemiec paczke chcialam wyslac, to mi zaspiewali chyba z 70 zl, ale babka na poczcie powiedziala ze wlasnie jako "pakiet listowy" (czy jakos tak podobnie sie to nazywa) taniej i szybciej dojdzie i zaplacilam cos miedzy 10-20 zl - spora roznica:tak:

Ale smaka babeczki robicie.....pojade do PL, to jak bedzie czas to wykorzystam ktorys Wasz przepis :-)

reklama
Dziewczyny z Polandii, bardziej się opłaca wysyłać Pocztexem, moi rodzice zawsze tak robią, paczka do 20 kg jakoś 217 zł wychodzi, także róbcię ściepę na 20kg mleka w proszku dla Stefanki i na wysyłkę ;-):-p:-D Będzie miała nasza Stefania Harper wyżerkę ;-):-p

Do góry