reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

no to gotujemy ;)

reklama
Paula spoko Dotka wmowi wszystkim ze te grudki to ryz preparowany :-p:-p:-p:-p:-p i bakalie :-p:-p

mam coś dla Ciebie...heheh...Jutrzenkooo....i to nie są "stopy"
Grrr52.gif
Violence03.gif

Ooooo prosze jak sie martwią....co to jakaś zmowa?....
Demon30.gif

Kata juz teraz wiem jakie masz intencje.....grrrrrrrrrr.....:wściekła/y::wściekła/y:Ty,Ty.....:-p
Ale czekoladke robie dopiero wieczorkiem...mniami:-)

reklama
A ja wczoraj szukałam ciekawego pomysłu na schab i znalazłam. I bardzo Wam polecam. A robi się go tak: Plaster schabu lekko ubijamy tłuczkiem, solimy i pieprzymy. Następnie z obu stron smarujemy musztardą i na jednej stronie kładziemy plaster wędzonej szynki. Teraz podsmażamy z obu stron na bardzo gorącym tuszczu a następnie przekładamy do rondelka i dusimy w niewielkiej ilości wody. Kiedy mięsko będzie już miękkie na patelni topimy masło i smażymy na nim jajko sadzone. Kiedy białko się zetnie układa się je na kotlecie i gotowe do jedzenia. Ponoć pyszne. Tak twierdzi mój mąż bo ja nie jadłam:baffled::baffled::baffled::baffled:

Do góry