reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nieobecność

reklama
Jak tak dalej pójdzie to zostaną na forum tylko mamy niepracujące, czyli bardzo mało....
Starajcie się kobitki zaglądać, bo będę tęsknić- pleaseeeeeeeee:):):)

EWE MASZ RACJE POJAWIAM SIE I ZNIKAM.....ALE MURZYNKIEM NIE JESTEM HIHIHIHIH:tak:

HEKSULA DZIEKI W PORZADALU VHOC RóZNIE BYWA SZCZEGóLNIE Z NASTROJAMI:-:)-:)-(

teraz to tak pusto bedzie,że aż echo będzie się niosło...
kate i jak tam w pracy???łatwo wrócic??ależ teraz gorący moment Ci się trafił:)a mam pyt...jakim termometrem mierzysz Nadii temperaturę???bo ja Ewie paskowym tym na czoło,ale jakiś chyba ruski teraz kupilam:/ i mam jeszcze jedno pytanko czy Nadii zdarza się czasem posikac?????ależ pytania co?

Biedronko badam temper jej termometrem elektronicznym ale tylko gdy jest chora
zdarza jej sie czesto popuszczac a zsiusiała sie tez pare razy ale w wakacje w parku bo chyba zapominała o siusianiu w ferworze zabawy.
czy łatwo wrócić hmmm zalezy to od wielu czynników i powiem Ci ze nie jest mi łatwo a po dzisiejszym dniu jest mi jeszcze gorzej i mam mega doła (bo ludzie to św....)

pocieszające...Ewie ostatnio się zdarza,ale jakby na złośc i nie wiem co o tym myślec...
współczujęCi naprawdę...że ludzie to świne to wiem,mimo,iż nigdy nie pracowałam:)ale na pewno pocieszająca jest wizja powrotu do domku:))) trzymaj się kochana i nie daj sobie w kaszę dmuchac ordnung muss sein:)

reklama
co Ty ciotka ja to jestem chyba najbardziej nieśmiałą osobą na świecie,no chyba,ze mnie ktoś do ostateczności doprowadzi:))))))))))))))))))))))))) kiedyś Tata mi opowiadał sytuacje u nich w pracy chłopy koło 50 wszyscy wyższe wykształcenie,wysokie stanowiska a tu na drzwiach do kibla w robocie napis"kowalski to ch.u.j"a pod spodem "a Nowak jeszcze większy" mało się nie posiurałam jak mi to opowiedział,za to dziś u mojego mężą w pracy babki dwie kobiety ponad 40 każda bawiły się w nocy w gaszenie światła w fabryce...że też ludzie takie śmieszne pomysły mają:)))))to na poprawienie humoru

Do góry