reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecność

reklama
Jak tak dalej pójdzie to zostaną na forum tylko mamy niepracujące, czyli bardzo mało....
Starajcie się kobitki zaglądać, bo będę tęsknić- pleaseeeeeeeee:):):)

EWE MASZ RACJE POJAWIAM SIE I ZNIKAM.....ALE MURZYNKIEM NIE JESTEM HIHIHIHIH:tak:

HEKSULA DZIEKI W PORZADALU VHOC RóZNIE BYWA SZCZEGóLNIE Z NASTROJAMI:-:)-:)-(

teraz to tak pusto bedzie,że aż echo będzie się niosło...
kate i jak tam w pracy???łatwo wrócic??ależ teraz gorący moment Ci się trafił:)a mam pyt...jakim termometrem mierzysz Nadii temperaturę???bo ja Ewie paskowym tym na czoło,ale jakiś chyba ruski teraz kupilam:/ i mam jeszcze jedno pytanko czy Nadii zdarza się czasem posikac?????ależ pytania co?

Biedronko badam temper jej termometrem elektronicznym ale tylko gdy jest chora
zdarza jej sie czesto popuszczac a zsiusiała sie tez pare razy ale w wakacje w parku bo chyba zapominała o siusianiu w ferworze zabawy.
czy łatwo wrócić hmmm zalezy to od wielu czynników i powiem Ci ze nie jest mi łatwo a po dzisiejszym dniu jest mi jeszcze gorzej i mam mega doła (bo ludzie to św....)

pocieszające...Ewie ostatnio się zdarza,ale jakby na złośc i nie wiem co o tym myślec...
współczujęCi naprawdę...że ludzie to świne to wiem,mimo,iż nigdy nie pracowałam:)ale na pewno pocieszająca jest wizja powrotu do domku:))) trzymaj się kochana i nie daj sobie w kaszę dmuchac ordnung muss sein:)

reklama
co Ty ciotka ja to jestem chyba najbardziej nieśmiałą osobą na świecie,no chyba,ze mnie ktoś do ostateczności doprowadzi:))))))))))))))))))))))))) kiedyś Tata mi opowiadał sytuacje u nich w pracy chłopy koło 50 wszyscy wyższe wykształcenie,wysokie stanowiska a tu na drzwiach do kibla w robocie napis"kowalski to ch.u.j"a pod spodem "a Nowak jeszcze większy" mało się nie posiurałam jak mi to opowiedział,za to dziś u mojego mężą w pracy babki dwie kobiety ponad 40 każda bawiły się w nocy w gaszenie światła w fabryce...że też ludzie takie śmieszne pomysły mają:)))))to na poprawienie humoru

Do góry