reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nieobecność

reklama
Kate tak to z ludzmi jest,ty chcesz byc dobra,masz dobre serce,a ludzi szkoda gadac,wyszkorzystuja,albi pelcami sie odwracaja.Ale nic sie nie marta to tylko praca,pomysl sobie,ze odbebnisz pare godzin i potem wracasz do swowich skarbow;-)

reklama
ja juz wrocilam,heheheheh, a nie bylo mnie ....1dzien, heheheh. wczoraj bylam u dentysty i tak mnie zab bolal ze poszlam spac o .........7.30:(:(:(:(:(:( wstalam przed polnoca i juz nie dlama rady zasnac z bolu, wzielam 3paracetamole i ....nic, dzis mam taki policzek spuchniety ze szok, ale za to.....Rehman po raz pierwzsy zostal z Hafsa jak ja poszlam do dentysty i poradzil soebie bardzo dobrez. jak wrocilam to Hafsi akurat przebudzila sie z drzemki i jeszcze powiem, ze jak nakladalam kurtke to sie rozplakala biedna, normalnie on juz rozumie ze kurtka to wychodzenie!!:)

Do góry