reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nieobecność

reklama
No to odnotowujemy swój powrót do domu. Wyszłyśmy dzisiaj. Z Polcią i ze mną wszystko w porządku. Mała ssie jak zawodowiec. Na początku bolały mnie piersi, ale teraz jest już super. Jak trochę odpoczniemy i nabierzemy sił odezwę się i napiszę coś więcej.
Pozdrowionka :laugh:

GŁUSZEK ale spróbuj tak dla zobaczenia czy byłby to psychiatryk czy nie ;D ;D ;D

ABRYZ masz w swojej urodzie coś z góralki ;) :) :)

KASIUNKA wycyckałaś nas nam kazałaś się nie rozdwajać jak będziesz u teściówki na weekendzie a tu sama nagle bez pozwolenia rozdwoiłaś się po jakimś ananasku i sianku ;D ;D ;D ;D

TAK WOGÓLE TO WITAJ W DOMU ;D ;D ;D

jakby mnie nie bylo na forum, to pewnie maz mnie odseparowal w trosce o moje zdrowie psychiczne ;)
ja sobie lubie rano wstac jak on jeszcze spi i go budzi dopiero stukanie w klawiature ;D
uzaleznienie maxymalne, dzien bez BB, dniem straconym ;)

ja juz tak mam od dawna........ dobrze że męża nie ma cłąy dzień w domu bo nie jest w stanie mnie sprawdzic ile tu siedze hehe (teraz śpi - zaraz lece go budzić bo 20.30 KOD!!!!)

Agatatje:
Czas zalogowania w sumie: 13 dni, 10 godz. 12 min. ;D
wydaje sie tak malo, nie? hehe

Całkowity czas spędzony online: 13 dni, 7 godz. 17 min. kurde, agatatje wynocha z forum na 3 godziny :)

reklama
Do góry