reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nieobecność

reklama
nie - wy macie więcej - tylko ja mam najwięcej!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZWYCIĘZCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HURRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Dobra koniec tego dobrego - ide suszyc głowę i budzić meża!!!! kate coś nie ma - pewnie się franca bez nas rozdwaja!!! ;)

to wychodzi ze gluszek najlepiej wykorzystala czas spedzony w sieci albo po prostu nie czyta postow innych tylko sama pisze byle co :p

Ja melduje posłusznie że jestem i że jeszcze nie urodziłam :mad:, w ogóle nie wiem czy kiedyś to nastąpi???!
A przeważnie nieodzywam się przez weekend, bo albo nas nie ma (teściowie lub rodzice) albo razem spędzamy sobie w domku czas, na necie siedze jak mężuś w pracy żeby mi szybciej zleciał czas.

no to teraz moje wyniki: ;D

8 dni - 14 godzin i 16 minut

głuszek - pobiłam cię ilością postów ;D

od dzisiaj mogę tylko was czytać i nic nie pisać :( - ale ja mam rogaty charakter i tak będę pisać ;) >:D

reklama
My tez bylismy wczoraj na 20.30 na kodzie :D i tak sobie tylko myślałam żeby mi wody w kinie nie odeszły - nie żeby mi było szkoda siedzeń multikina ale już byłam tak zmęczona po całym dniu na komuniii (i przejedzona) że stwierdziłam że najpierw musze to strawić i porządnie się wyspać żeby móc rodzić, ale film fajny ;) (oczywiście nie umywa się do ksiązki ale tego nie oczekiwałam bo jeszcze nie widziałam filmu na podstawie książki którą czytałam który byłby conajmniej tak dobry jak książka...)

Do góry