reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nieobecność

reklama
głuszek mój mąż chciał wczoraj z nami jechać do Krakowa na ten festiwal zupy :) i ogólnie na imprezkę :) :) :) Oczywiście wybiłam mu to z głowy, ale jak trochę nasza Ania podrośnie to na pewno odwiedzimy Kraków i możemy się spotkać :)

gluszek ja tez sobie patrzylam na liste, zeby zobaczyc ile tam nas zostalo (tak sobie tylko ;) )
no i z nierozdwojonych to na forum ostatnio duzo nas ni mo, wesolutkiej rzeczywiscie ostatnio nie bylo......malo nas hehe (coraz bardziej ekskluzywny klub maruderow ;D )

a tak btw to mnie mama namawia na wycieczke do Krakowa, bo tam rodzine mamy :D kto wie, kto wie, moze dam sie w koncu namowic, tylko troche sie boje tej histerii zbiorowej jak tam z dzieciakiem przyjade hehe

Pewnie - przyjeżdżajcie - moze jeszcze Lilith i Ewe by przyjechały bo one z BB to tez mają blisko. Gunia jest z Krakowa. Abryz chyba też gdzies blisko mieszka. To bardzo dobry pomysł. Agatatje ty tez przybywaj :)
wiem że zeszłoroczne kwietniówki zorganizowały sobie zjazd kwietniówek w Bełchatowie (bo w środku Polski) - tak żeby wszystkie dziewczyny miały w miarę blisko - :)
Myślę że jak ansze dzidzie podrosną to czemu nie? Mozna by spróbowac czegoś takiego. A do Krakowa zapraszam - tylko dajecie mi rozdwoić - bo chyba bym was zjadła z zazdrości!!!!!!! ;D ;D ;D ;D

specjalnie szybko urodzimy i przyjedziemy z naszymi noworodkami cie dreczyc >:D ;)

a jak sie wszystkie rozdwoimy - to mozemy sie spotkac - byłoby super - i pogoda bedzie ładna - bo to wakacje - tylko nie umawiejcie sie na 9 lipca bo mamy chrzciny :D

reklama
No widzicie :) Świetny pomysł. Trzeba to naprawdę zorganizować. Moi znajomi to jeżdżą co rok z wszystkimi znajomymi co mają dzieci na tzw. pieluchonalia :) albo w góry albo nad morze. Tak sobie organizują wypad z dzieciakami...
My za to możemy sobie zrobić po prostu zlot majówek z dzieciaczkami. Byłoby super :) :) :) :) :) :)

Do góry