reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecność

reklama
Heksa no to powodzenia!!!!!!!!!oby bylo lepiej!

Co do tej nieobecnosci to wsumie popatrzcie ile tu juz niektore z nas sa.Ja tak oficjalnie bede juz 2 latka i to wsumie kupa czasu a tak szybko zlecialo....

no fakt - ja jestem od pażdziernika 2005 czyli już 1,5 roku ale zaczęłam pisac dopiero w grudniu - wcześniej tylko czytałam. Czyli aktywnie jestem na BB rok i 4 miesiace. SZOK jaki to szmat czasu...

Heksa ja się wybiaram na tydzień w czerwcu do Krynicy (mam mozeliwosć bardzo taniego wyjazdu) w sieprniu dwa tygodnie nad morzem.

No... nasze wakacje to bedzie zjazd majowek w maju :) na inny dluzszy wyjazd nie mam co liczyc- tak to jest jak sie prowadzi wlasny biznes. Albo jestes i zarabiasz albo cie nie ma i tracisz. Życie...
Heksuniu kochana- ja dopiero teraz zobaczylam ze Ty z Jelonki jestes, toz to rzut beretem ode mnie. Moze nie z lubina ale mam mieszkanie w jaworze a stamtąd to juz naprawde bliziutko. Moze w ktorys weekendzik jak bys miala wolne bysmy sie spyknęły???

JUTRO WYJEZDZAM I NIEWIEM CZY JUZ PRZED SWIETAMI TU ZAGLADNE PRZEZ DWA TYG.
WIEC ZYCZE WAM
ostern73.gif

Cieplych i udanych Swiat Wielkanocnych oraz wszelkiej pomyslnosci i radosci w zyciu zawodowym i prywatnym zyczy ...
fies0059.gif

NATALINKA I MAXINKA

DO USLYSZENIA KOBIETKI

reklama
basiek z miła checia tylko co do soboty jak zgram prace ale nawt nie wiesz kak bym sie cieszyła gdyby sie udalo. Daj znac jak bedziesz.
Dzieki dziewczyny ja tez mam taka nadzieje. Poza tym wazne do czerwca gdzies popracowac potem 3 tyg nad mozem a potem moze do siostry do Angli mykne jak nic nie znajde.

Do góry