reklama
Procz tego ze siadlam Trini na glowie z wlasnymi problemami i ciagle cos sie schizowalam itd to energi nabralam napewno choc nie bylo tego widac (moze przez chorobe moze przez to ze jeszcze tam bylam), ale jak tylko wrocilam do domu to duzo lepiej bardzos ie ciesze Trin i dziekuje!!!
No i sorki za te pewne glupotki bo pewnie mialas mnie juz serdecznie dosc
No i sorki za te pewne glupotki bo pewnie mialas mnie juz serdecznie dosc
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
Ogromnie się cieszę, że lilith u mnie była i mogła trochę zmienić nastawienie do życia i nabrać energii :-) :-) :-) Nie byłyście dla mnie wielkim kłopotem i nic się nie martw, że siedziałaś mi na głowie. Ważne, że byłyście
maxin a Ty kiedy dokładnie przyjeżdżasz do Polski? Musimy się zgadać na te kręgle, bo to już tuż tuż :-) :-) :-)
maxin a Ty kiedy dokładnie przyjeżdżasz do Polski? Musimy się zgadać na te kręgle, bo to już tuż tuż :-) :-) :-)
hej laseczki.... mnie to chyba już długo nie będzie.... kompletnie nie mam czasu na komputer. Po pracy wracam tak zmęczona ze tylko Marysia, potem kąpanie, karmienie, potem ja się kąpię - daję jej jeść o 23 i idę spać. Nawet nie mam kiedy tu zaglądnąć. mam ogromne zaległosci i chyba nawet się nie borę za ich nadrabnianie. A tak strasznie żałuję ze nie wiem co u was i ze nie moge tu zaglądać. Nietety widze ze będę mieć coraz mnije czasu na kompa. Marysia juz śpi w dzień bardzo mało - jakieś dwie drzeamki po godiznce. A w weekendy sprzątam i nadrabiam czas z Marysia i po prostu nie mam żywcem kiedy poczytać co u was. Ale tęsknię i jak tylko będe mieć wiecej czasu - pewnie w czasie długiego weekendu majowego dopiero to sobie siąde i poczytam.... NIe wiem jak to kiedyś robiłam ze mialam czas tu zagladać.....Musze wyślilić szare komórki bo szczerze mówiąc nie pamietam jak ja to robiłam....Mam nadzijeę że nie zniknę jak Kate ale podejrzewam ze może mnie to czekac......
GLUSZEK NIE ROB TEGO NIO,KURCZE CZYTAJC TO AZ SIE ZAMYSLILAM I JAK BYM SIE ZEGNALA Z PRZYJACIOLKA,KTORA NIE ZOBACZE HAHAHA;-) KURCZE WYKABINUJ CZAS,PORADZISZ SOBIE I ZNAJDZIESZ DLA NAS MUSISZ NIO,KURCZE TAK WSPOMNIALAMS O KEAT potem TAMARUNIA,WEOLUTKA,RENI,I MOZNA WYMIENIAC,ALE TE A JA JUZ DAWNO NIECH ZOSTANA NIO,JA TEZ MAM MALO CZAS DLA SIBIE ,ALE STARM SIE CZASMI COS NAPISAC NIE JEST SIE WSTANIE NADROBIC PARE STRON DO TYLU Z KAZDEGO WATKU,JA ZAWSZE CZYTAM MOZE STRONE DO TYL,BO NIEWYRABIAM,LASKI TO ROZUMIA;-)
reklama