reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecność

ja tez w tej nowej robocie dostaje po czterech literach tak, że nei mam czasu i siły na BB...moze jak uz się wszystko unormuje to bede wpadała...na razie to jestem jak w amoku...

reklama
gluszku - postaraj sie chociaz co jakis czas wpadac i napisac co tam.
Ja tez nie czytam wszystkiego... tylko na wyrywki najczesciej. Niestety tez brakuje czasu :-(
eager - najwazniejsze, ze jest praca. Pewnie zaraz sie unormuje, uspokoi i bedzie wszystko dobrze. :tak:

Oj ja też ostatnio mam coraz mniej czasu, zresztą bb szybko mnie uzależnia ale jak długo nie siedzę to potem jakoś mnie nie ciągnie... i długo mam czas na prasowanie, zakupy itp. najgorzej jak napiszę pierwszego posta :))))))))) wtedy jestem już wciągnięta i czytam w każdej wolnej chwili :)))))))))

Widze ze nie tylko ja mam malo czasu... chociaz powiem wam, ze jak przyjde z pracy to wole isc z Olem na spacerek niz siedziec przy kompie i dopiero jak maz wroci to tu zagladam... czytam czesto ale gorzej z pisaniem...

brak czasu znam to niestety:(
ja zaczynam ostro sie uczycchce pozdawac egzaminy obronic sie by ten koszmar skonczyl sie raz na zawsze!!
studentki czy wy tez macie takie uczucie zenic wam do glowynie wchodzi???ucze sie i mam wrazenie ze nic nie umiem:(co sie ze mna dzieje!!!!!!!!
brakmi juz sil
pomocyyyy

Hej dziewczyny !

Czarnulka jak Ci się wydaje, że nic nie umiesz to znaczy że umiesz !!! :tak:

A czemy tu tak pusto od kilku dni ??????????????????????:confused: :confused: :confused:

Właśnie dobrze Ewe napisała - jak juz sie ma takie ogromne zalegosci to człowieka tak bardzo nie ciagnie. Jak się już wejdzie i poczyta to to działa jak narkotkyk - jestes wciagneta na maxa. A teraz jak na złosć znowu mam jakiegoś wirusa na kompie i net nie działa. Ja juz sobie odpuściłam czerwcowki - mimo że tam tez dość dużo siedziałam. Ale tak dziewczyn ysa bardzo aktywne, dużo z nich siedzi w domu albo pracuje na pół etatu i dlatego jak tam sie nie zagląda to jest kupa nadrabiania.
CO do tego jak dużo dziewczyn zniknęło to smutne...
Napisałam kiedyś smsa do Anety - nie wiem czy ją pamiętacie, taka zgrabna blondynka z córeczką około 5 lat i teraz synek był. Ale mi nie odpisała.......

głuszku - nie znikaj - ja też zaglądam tylko w weekendy - bo w tygodniu nie mam czasu - szczególie teraz jak pisze te głupie cv itp. - ale nie wyobrażam sobie rozstać się z BB - po prostu robię tak jak maxin - czytam kilka ostatnich stron i czasami nie zauważam, ze ktoś naisał coś ciekawego

Pamiętam Anetę- bardzo dawno się już nie odzywała. Właściwie jak urodziła Tomeczka to chyba go tylko pokazała i już potem nic nie pisała.
...A jak byłyśmy w ciąży tak tu było wesoło i dużo nas było. Wszystkie na zwolnionkach w domciu siedziałyśmy.... Ach rozmarzyłam się- FAJNIE BYŁO:tak:

reklama
witam u nas swieta urwanie głowy w tym sklepie pracuje do swiat i rezynuje, ale mam nagrana juz nowa prace za wiecej a mniej godzin i pracy klientów w ciągu dnia moze ze 100 a tu terz to 100 na 2 godziny chyba bede sie tam potwornie nudzic no nic zobaczymy
a jak tam plany na wakacje??/ macie??

Do góry