reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecność

ja się melduje ze jestem.. w ogóle nie mam czasu na BB - to jest straszne po prostu a najgorsze to nadrabianie - jak człowiek ma parę dni zaległosci to mu strasznie trudno nadrbić niestety - ja jeszcze piszę na czerwcówkach a tam to juz w ogóle nie mam czasu nadrobic nic.
Od wczoraj jestem na całym etacie i kicha...... Ale nic, tzreba sie wziaść w garść i tyle. Teraz postaram sie nadrobić zaległosci i pisac w miare regularnie.
Co do tych nieobecnosci to co jakis czas jest rozmowa ze duzo dziewczyn sie wykruszyło ale bylo nas tak dużo ze jakoś tak trudno wymienić wszytskie.
Ale fakt jest faktem ze jak nie ma dziewczyn które sa codziennie to ta nieobecnosć da sie zauważyć.

reklama
moje nadrabianie to wygląda tak, że wszystko czytam a odpowiadam i tak na najbardziej ostatnie posty... jakbym miała odpowiadać na wszystkie co mnie zainteresują... to nigdy bym nie nadrobiła ;-)

zgadzam sie z wami,ciezko z dwoch dni nadrobic,a jak juz wiecej sie nazbiera to nie ma szans,ogolnie i tak cicho sie zrobilo:baffled:
ja przez bloga ,ruchliwa Natka ,mam mniej czasu,choc nie parcuje,wieczorkami maz siedzi na kompie,bacznie sledzi losy Polski,a tam afera za afera,SZOK,oglada misje specjalna:tak: w ciagdu dnia ma chwilke jak spi,nasz los

Ale się za Wami stęskniłam wróciłam do pracy na cały etat i musiałam sobie to wszystko rozplanować ale juz ok i nadrabiam zaległości ;-)

ja tez pracuje na pelen etat :) wiec...mam dostep do netu:) no ale wiadomo, ze tylko w przerwach albo po pracy albo jak zupelnie nie ma nic do roboty;)
nie odzywalam sie dlugo bo u nas mnostwo zmian :)
tak na poczatek, to powiem, ze mieszkamy teraz z Olafkiem w Szwecji :))))
no, to moze raz na jakis czas bede cos pisac do was :))))

Agatatje - Ty z Olafkiem? A Twoj mąż?

Ja sie melduje, ze dzis skonczylam sesje - mialam ostatni egzamin. Jeszcze jutro wyniki, wpisy i 2 rozmowy w sprawie pracy... Nie wiem jak sie nazywam normalnie, bo Ala zle spi - budzi sie po 6-7 razy w nocy. Na szczescie wystarczy ja polozyc, dac smoczka i spi dalej, ale niestety ja nie moge potem zasnac, wiec od 2 nocy (bo mega stresy mialam) juz w ogole praktycznie nie spie. Ledwo zyje i dla Was tez nie mam czasu - przepraszam...

reklama
super Agataje,pisz pisz co tam u ciebi,chociaz pare zdan,brak tutaj twojego hmoru:-)

A+T+ super GRATULUJE udanej sesji,ty tez sie odzywaj,:-)

Do góry