reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecność

Dziewczyny przekazuję pozdrowienia od lilith. Ostatnio jej się komp zepsuł i nie ma do nas jak pisać :-( Judytka miała zapalenie oskrzeli i ucha :-( :-( :-( Teraz jest już lepiej. Poza tym już zaczyna pomału biegać :-) :-) :-)

reklama
ja nadaję z pracy. Nie mam w domu netu wiec podczytuje was tylko w pracy. A ze czasu mało to nie mam jak pisać..... MOlestuję codziennie męża o to żeby mi internet naprawił. mOze jutro już będę mieć.
Tesknie i całusy

ja tez z pracy :)
czesc gluszek :)
jak leci? :)

a w szwecji mieszkamy sami z Olafem, maz narazie mieszka w Polsce i nie wiem czy sie do nas przeprowadzi, mielismy sporo turbulencji
W Szwecji dzieci przyjmuja do zlodbka od roczku wiec narazie maly ma opiekunke ale od czerwca mam nadzieje pojdzie do zlobka, bo codzienne dowozenie go do opiekunki troche mnie wykancza, z drugiej strony bardzo sie ciesze, ze pracuje bo 4 miesiace non stop sam na sam z Olafem byly chwilami ciezkie dla mojej psychiki

głuszek fajnie, że nas chociaż czytasz ;-) Pozdrawiamy i też tęsknimy
agatatje miło Cię znowu widzieć :-) Szkoda, że nie mieszkacie razem :-( Jak będziesz miała chwilkę to napisz coś więcej i w ogóle wklej zdjęcia Olafka. Tak dawno go nie widzieliśmy... :-(

Agata zaj.ebiście sie za toba stękniłam. Pisz co tam u was. Jak trafiłaś do tej Szwecji? Co z mężem? Jak Olafek. Jak coś to pisz na wątku zamkniętym!!!! GDzie pracujesz? A jak tam twoja firma? Co ze studiami?

Halo halo:-D!!!!! w końcu doczekałam się ferii i odrobiny czasu dla siebie. Ale to życie goni brrrrrrr. Postaram sie trochę ponadrabiać w ciągu tych dwóch tygodni:)

reklama
Witaj annamaria - strasznie dlugo Cie nie bylo! Witaj, nadrabiaj, wklejaj fotki Zosienki!

gluszku - tesknimy...

Agata wlasnie, tez prosze o zdjecia Olafindra! Pewnie bardzo sie zmienil.

Do góry