reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nieobecność

kate mam pytanko czy wit d trzeba w lodówce???jak ewie dawałam to mi kazała jedna pani apteka i teraz nie wiem...
ogólnie jest do dupy...za chiny czasu nie mam na nic tylko wyrzuty sumienia,że cierpliwości i czasu mi brakuje na wszystko:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

reklama
Jak kupowałam Cebionmulti i Vigantol to aptekarka kazała mi trzymać Cebionmulti koniecznie w lodówce, ale o Vigantolu nie mówiła. Ale trzymam je razem w lodówce.

a ja nie trzymam w lodowce dzieki czemu nie zapominam jej dac dla Hafsy!zawsze jest na miejscu gdzie przygotowuje jedzenie dla MAlej , to taki sposob moj, a zeby byla w lodowce to bym na bank zapominala, ale jesli trezba to bym trzymala tylko przydalaby sie wypowiedz Kate:)

Irladnia powinna wiedziec ona sie na tym zna;)
mi lekarz mowil ze trzena trzymac!! trzymam i niestety zapiominam mimo przypomnienie w telefonie (zawsze jak przypomina to nie mam tego pod reka mowi sobie za za chwile i przypomina mi sie dopiero jak zosia spi):wściekła/y:

reklama
Do góry