reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecność

ola na razie nie dziękuję, żeby nie zapeszać. Zaczynam pomału się obawiać kiedy się zabiorę w końcu do nauki do tej obrony... :-( Pewnie jak zwykle dzień przed obroną... ;-)
Pewnie część dziewczyn nam zniknęła, bo wróciły do pracy, a szkoda....:-( :-( :-( Brakuje ich tutaj, prawda??? :-( :-( :-(

reklama
Wogole nie mam ostatnio czasu, Aguli chyba zęby ida ( po raz kolejny , a nie ma jeszcze ani jednego :baffled:) i niestety czytam tylko wyrywkowo, a pisać ech...Ale nadrobię :-) po wizycie teściów :-)

MAM STAŁE ŁĄCZE!!!!! A WŁAŚCIWIE TO MAM NOWEGO KOMPA (wypasionego hehe) Jezu ale sie ciesze - musze wyszystko ponadrabiać!!!! Właśnie sieeze na trzech wątkach jednoczesnie i czytam. A mam nową klawiature i jakos nie umiem na niej pisac. Boze jak sie za wami stęskniłam to nawet nie wiecie!!!!! BARDZO!!! Ale od dziś wielko COME BACK i juz będe codiznnie zaglądać. Dzić czytam na maxa wątki. Musze koniecznie nadorbić te półtorej miesiaca - OJ BĘDZIE CIĘŻKO!!!! A z Marysia mam jeszcze straszne problemy, ale to opisze we właściwym wątku.
ALE SIE CIESZĘ ŻE TU JESTEM!!!! YUPI!!!! :-) :-) :-)

Hej dziewczyny!
I ja powracam!!!
Przepraszam, ale prawdopodobnie nie nadrobie wszystkiego co napisalyscie jak mnie nie bylo, wiec czasem pewnie bede nie w temacie, ale jestem i postaram sie zagladac.
Zaczely sie zajecia, malutka strasznie marudna w dzien i w nocy :( Niania w miare. Ja wymieta fizycznie i psychicznie - ledwo zyje...
Potrzebuje wsparcia i totalnego odreagowania psychicznego.

A+T witaj! ja tez dzis powrocilam hihi!!!
Gluszek milo ze jestes! i doskonale cie rozumiem ja tez mialam na poczatku ten kamp zepsuty i tez kupilismy nowy (tez wypasiony ale tu sie cieszy maz)!! tak wiec dziewczyny piszcie jak najwiecej!!!!

reklama
Nasza kochan a+t+ ty to zdrolna kobieta jestes dasz rade,jestesmy z toba kochana i werzymy ze nie masz czasu na nic,ale sie trzymaj dasz rade juz niedlugo i koniec,buziaczki dla ciebie:-)

Do góry