reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecność

A w ogole to kurna za Wami tesknie i juz sie tak wkurzam, bo nie wiem co tam u Was slychac - juz ze 2 tyg temu przestalam Was w ogole nawet czytywac :-( Wskakuje tylko w ten watek (no i pochwalic sie wczoraj i dzis corcia wyjatkowo) i koniec :-(
rzygam juz ta nauka!!!:baffled: :sick: :baffled: :confused: :dry: :sick:

reklama
o kurcze, ja tez juz niedlugo , no moze nie az tak niedlugo bo az w lutym, zaczynam studia i faktycznie boje sie co to bedzie!!!a wiec podziwiam dziewczyny ze teraz gdy dzieciaczki taaakie male sa a wy sobie dajecie rade, ja nie wiem, chyba bym padla, a moze nie?mowi sie ze jakcos musisz zrobic i chcesz to znajdujesz na to sile chocby nie wiem jak!
A jak na razie, zaczelam sie przygotowywac na studia...czytajac ksiazki w jez ang:):):):):) w sumie dobrze tak bo szybko mozna zalapac slowka:)

ja tez ucze sie wlasnie z angielskiej ksiazki i sie ciesze - nalapie (juz nalapalam) mnostwo slowek matematyczno-finansowych :-)

Trini, obrona to pikuś, jak pisałaś pracę samodzielnie :-)

Powodzenia życzę wszystkim amatorom wiedzy!!!

hej kobietki zglaszam,ze jestem juz w domku i od poniedzialku melduje sie na forum,najpierw musze co nieco poczytac,nadrobic chociaz czesc.TESKNILAM BADZO,czasami na moment zagladalam,ale przy Natce dluzej niz 15min nie mogla byc.buziaki moje mile:)

A ja zgłaszam ze bede rzadziej ze względu na bardzo trudną sytuacje w domu i na komp musze jechac az lub tylko 10km do mojej babci czyli do pra babci planuje u niej dłuzsze pobyty ale w razie jak bym znikła to to jest główny powód.

Hej kobiteki zglaszam,ze juz jestem w domku,ale sie stesknilam za BB,takie tu zmiany,moglam czasmi byc na pare sekund,ale poznajac ta nowa szate,jakos nie mogla nic znalesc,ale juz od poniedzialku sie melduje
buzkia papa

reklama
Do góry