reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecność

Dzieki :)
Dzis jeszcze zajecia. Mialam rano, na 16 jade z powrotem, ale za to zaraz potem weekend :)
Mam nadzieje, ze wtedy sobie odbije i wreszcie popisze z Wami na spokojnie. No i musze koniecznie jakies fotki wrzucici pozmiwniac tickerki :)

reklama
Witajcie dziewczyny Nadaję teraz z naszego nowego domku :-) :-) :-) Dziś pierwsza nasza wspólna nocka w nim :-) Jestem wymęczona tą przeprowadzką, a jest jeszcze tyle do zrobienia bo bałagan okropny :-(
W dodatku oczywiście dzisiaj się dowiedziałam, że 9 października mam obronę, a przecież w niedziele mamy chrzciny :-( Wiedziałam, że tak będzie, że wszystko na raz...

głuszku bardzo fajnie w nowym domku :-) Trochę trudno nam było zasnąć z tych emocji, ale spało się fajnie.
abryz nie chcę wierzyć, że ten sen się sprawdzi, bo śniło mi się, że 2 łysoli weszło do mieszkania moich rodziców i ich pobiło, a ja uciekłam do sąsiada i zadzwoniłam po policję, a oni uciekli :-( Wszystko przez to, że wczoraj mojemu tacie buchnęli dokumenty, a dzisiaj się dowiedziałam, że chcieli za nie kasę, ale policja złapała babkę która przyniosła te dokumenty i miała wziąć pieniądze.
gosiek rzeczywiście mam tyle na głowie, ale myślę, że jakoś dam radę :-)

trini, to lepiej szybko zapominij ten sen
a duży masz ten domek? może jakąś fotkę wkleisz? mieszkańcom 4 piętra na pocieszenie serca ;-)

reklama
Do góry