reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
Dziewczyny a ja właśnie wróciłam od lekarza z tym bólem w nerwie kulszowym i piszę o tym, bo wiem, że któraś z was też się z tym męczy, tylko nie pamiętam kto :) Lekarz powiedział, że nic na to nie może poradzić, tylko odpoczywać. Pytam się go tylko jak skoro nawet leżeć nie dam rady:baffled: Powiedział, że rozumie, że łatwo mu mówić:tak: No i jeśli bóle będą się dalej nasilać to mam się zgłosić w poniedziałek to wypisze zastrzyki:-( W sumie w poniedziałek idę do swego ginka, więc zobaczymy co on powie (nie wiem jak tam się dowlokę :-( ), ale on ma dziwnie olewczy stosunek, więc pewnie machnie na szybko usg i nara :-(

Ja dziś byłam na ostatnim badaniu krwi-morfologii oraz moczu. Wyniki jutro, będą mi potrzebne do cc w przyszłym tygodniu. Resztę badań zrobią mi w szpitalu. Grupę krwi mam już od dawna.

Cześć!

Jestem z powrotem. Jeju, siedzieliśmy w szpitalu do 15.00!!! :szok::zawstydzona/y: No, ale wszystko, co mieli, to pobrali i wyniki w normie. Zrobili też USG i KTG. Waga niuni ok. 2700 g!... :confused: Dziwne, bo 1.11. ważyła 2780 g, ale każdy lekarz inaczej ją mierzy! :zawstydzona/y: W każdym razie nasze maleństwo nie będzie raczej duże. Dziś rozmawiałam z położną, ginekologami i anestezjologiem i wiem już wszystko o CC, tak więc jestem spokojniejsza. A CC we wtorek. :happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:

Sabrina, Juliet - dzięki, kochane! :* Ja nie mogę uwierzyć w to, ze to już tylko 6 dni!!! :happy2::happy2::happy2::happy2: Nie wiem jeszcze, która będę w ew. kolejce - mam być na 7.00 wstępnie, ale dzień przed wieczorem mam zadzwonić i to potwierdzić. Tak więc mam nadzieje, że będę pierwsza i że przed południem utulę moją córunię! :-):-):-)

mary-beth cieszę się, że już wszystko wiesz i możesz spokojnie odliczać do narodzin dzidziusia;) Wagą dziecka się nie przejmuj bo może się okazać, że Twoje maleństwo ma ok 3200 g, a nie 2700 bo różnie mierzą lekarze i mają różną aparaturę... Moje dziecko 2 tyg temu miało 2690g, a zobaczymy ile dziś wyjdzie u gina.

Ja mam nadzieję, że mój gin mi dziś powie wszystko co i jak i wreszcie ustali ten termin.

Mnie tylko martwi jedna rzecz, w wyniku morfologii wyszło mi jak nigdy ponad normę WBC czyli krwinki białe. I przy każdej tej cząstce białych krwinek i tym wyniku WBC mam postawiony ! i literkę h. Nie rozumiem o co chodzi i co to w ogóle znaczy. Mój gin pewnie powie, że jest wszystko ok jak zwykle ale ja nigdy w życiu nie miałam podwyższonej ilości krwinek białych. Szok...

Niuniunia - spokojnie, nie martw się. Dopytaj gina o to, ostrożności nigdy dość, a będziesz spokojniejsza! &&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizytę! I dziękuję - ja już się nie mogę doczekać wtorku!!! :-):-):-):-)

reklama
Do góry