reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
Dzisiaj mam ostatnią wizytę u ginekologa i ktg no i dowiem się, którego dnia w tym tygodniu mam się stawić do szpitala na cesarkę:szok: Kiedy minęło te 9 miesięcy?:-)

a ja czekam i czekam i doczekac juz sie nie umiem, Termin na jutro :p miałam cichą nadzieję ze malutka szybciej nam się pokaze :) Moj co dzien do brzuszka puka i mowi zeby wychodziła. Moja babcia sie smieje ze co w takie mrozy ma wychodzic jak w brzuszku lepiej bo cieplej

Alfa u mnie cały czas w normie. Chociaż z miesiąca na miesiąc i tak mam gorszą morfologię, ale ogólnie lekarz nie ma nic do zarzucenia.

Wczoraj byłam na wizycie. Tak jak wcześniej mnie straszył pan doktor, że do terminu nie dochodzę, tak teraz zmienił zdanie :-) Maluch waży 2900, a wstępne rodzenie zapowiada się na 28 listopada, czyli pewnie będę jedną z ostatnich mam do rozpakowania na forum :eek:

Justynaz życzę Ci aby akcja się wkrótce zaczęła:tak::tak: I żeby poród byl szybciutki i mało bolesny;-)
maritttka drobna ta Twoja kruszynka;-) Może łatwiej ją będzie urodzić:-D

od ostatniej wizyty (miesiąc temu) przybyło mu ok 650 gram, więc jeśli jeszcze posiedzi z dwa tygodnie to sie poprawi. Z jednej strony większym dzieckiem łatwiej się zająć, a z drugiej mniejsze łatwiej urodzić :tak: Najważniejsze żeby był zdrowiutki :tak:

marttika 2900 to przyzwoita waga, wiadomo na koniec maluchy tez jeszcze sporo przybierają, a i aparatura +/- więc nic nie wiadomo. moja niby tydz temu 3000-3100 ważyła, jakby ważyła trochę więcej bądź mniej to ju.ż dla mnie nie ma znaczenia, byle zdrowa. a i tak moje minimum spełniła czyli byle te 2500 i do 38 tc:-D

reklama
onanana zamiast modlić się zeby czekała i żeby nie bolało to chce zeby juz wyszła i żeby jednak pobolało :)

martttika
byle zdrowe! Dla mnie nie ma znaczenia waga, parę gram więcej, czy parę mniej... ponad 3 tygodnie temu ważyła 2800, lekarka powiedziała że wieksza niż 3200 nie bedzie. Ale to było dawno temu. Wiec zobaczymy. Na dzis termin, a tym czasem dalej czekamy :)

Do góry