reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
Dziewczyny a ja właśnie wróciłam od lekarza z tym bólem w nerwie kulszowym i piszę o tym, bo wiem, że któraś z was też się z tym męczy, tylko nie pamiętam kto :) Lekarz powiedział, że nic na to nie może poradzić, tylko odpoczywać. Pytam się go tylko jak skoro nawet leżeć nie dam rady:baffled: Powiedział, że rozumie, że łatwo mu mówić:tak: No i jeśli bóle będą się dalej nasilać to mam się zgłosić w poniedziałek to wypisze zastrzyki:-( W sumie w poniedziałek idę do swego ginka, więc zobaczymy co on powie (nie wiem jak tam się dowlokę :-( ), ale on ma dziwnie olewczy stosunek, więc pewnie machnie na szybko usg i nara :-(

Ja dziś byłam na ostatnim badaniu krwi-morfologii oraz moczu. Wyniki jutro, będą mi potrzebne do cc w przyszłym tygodniu. Resztę badań zrobią mi w szpitalu. Grupę krwi mam już od dawna.

Cześć!

Jestem z powrotem. Jeju, siedzieliśmy w szpitalu do 15.00!!! :szok::zawstydzona/y: No, ale wszystko, co mieli, to pobrali i wyniki w normie. Zrobili też USG i KTG. Waga niuni ok. 2700 g!... :confused: Dziwne, bo 1.11. ważyła 2780 g, ale każdy lekarz inaczej ją mierzy! :zawstydzona/y: W każdym razie nasze maleństwo nie będzie raczej duże. Dziś rozmawiałam z położną, ginekologami i anestezjologiem i wiem już wszystko o CC, tak więc jestem spokojniejsza. A CC we wtorek. :happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:

Sabrina, Juliet - dzięki, kochane! :* Ja nie mogę uwierzyć w to, ze to już tylko 6 dni!!! :happy2::happy2::happy2::happy2: Nie wiem jeszcze, która będę w ew. kolejce - mam być na 7.00 wstępnie, ale dzień przed wieczorem mam zadzwonić i to potwierdzić. Tak więc mam nadzieje, że będę pierwsza i że przed południem utulę moją córunię! :-):-):-)

mary-beth cieszę się, że już wszystko wiesz i możesz spokojnie odliczać do narodzin dzidziusia;) Wagą dziecka się nie przejmuj bo może się okazać, że Twoje maleństwo ma ok 3200 g, a nie 2700 bo różnie mierzą lekarze i mają różną aparaturę... Moje dziecko 2 tyg temu miało 2690g, a zobaczymy ile dziś wyjdzie u gina.

Ja mam nadzieję, że mój gin mi dziś powie wszystko co i jak i wreszcie ustali ten termin.

Mnie tylko martwi jedna rzecz, w wyniku morfologii wyszło mi jak nigdy ponad normę WBC czyli krwinki białe. I przy każdej tej cząstce białych krwinek i tym wyniku WBC mam postawiony ! i literkę h. Nie rozumiem o co chodzi i co to w ogóle znaczy. Mój gin pewnie powie, że jest wszystko ok jak zwykle ale ja nigdy w życiu nie miałam podwyższonej ilości krwinek białych. Szok...

Niuniunia - spokojnie, nie martw się. Dopytaj gina o to, ostrożności nigdy dość, a będziesz spokojniejsza! &&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizytę! I dziękuję - ja już się nie mogę doczekać wtorku!!! :-):-):-):-)

reklama
Do góry