mary-beth
Fanka BB :)
Dziewczyny, czy ma któraś z Was problemy ze wzrokiem, a dokładnie dużą krótkowzroczność?? Ja mam -5,5 Pytałam mojego gina jak on widzi mój poród naturalny, ale stwierdził, że nie widzi specjalnego zagrożenia, słyszałyście może o podobnych sytuacjach? Ja tak czy inaczej musze wybrać się na konsultację okulistyczną, ale zbieram po prostu info i opinie skąd sie da...
Majuska - ja mam, ale małą krótkowzroczność, a do tego astygmatyzm. Poradź się okulisty. Ja muszę o to zapytać mojego lekarza, sama się zastanawiam, czy przy tych mniejszych wadach też są jakieś przeciwskazania do porodu SN...
A ja juz po wizycie, wszystkie wyniki prawidlowe, dzidzius zdrowo sie rozwija, termin bez zmian - 18.11, no i bedzie DZIEWCZYNKA!!! :-)Pani doktor byla przekonana co do swojej diagnozy, mam nadzieje ze sie nie pomylila. Ciesze sie bardzo, nie ukrywam ze po cichutku marzyla mi sie dziewczynka ale oczywiscie najwazniejsze zeby dzidzius sie zdrowo rozwijal, moj T. sie cieszy, twierdzi ze bylo mu jedno czy chlopak czy dzieczynka, wazne zeby bylo zdrowe.
Ze mna tez wszystko dobrze, wszystko prawidlowe i na swoim miejscu wiec zakaz seksu zniesiony:-)
Angie - gratki ogromne!!! To teraz już chyba więcej dziewczynek na wątku!
Trochę Wam zazdroszczę, że już znacie płeć. Ja niestety miałam ostatnie USG parę dni temu w szpitalu, niestety nic mi nie pokazano ani nie powiedziano, tylko, że jest w porządku. Nigdy nie miałam w takim tempie zrobionego USG czekam teraz na swoją wizytę, ale to dopiero 19-tego...
Cocca - szybko zleci, zobaczysz! Mam nadzieję, ze dzidzia wystawi się w odpowiednią stronę i pokaże, co ma między nóżkami. ;-)