reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

Angie no to przybij piątkę, ja też jutro maszeruję na wizytę i nie moge się doczekać już.

Dziewczyny, czy ma któraś z Was problemy ze wzrokiem, a dokładnie dużą krótkowzroczność?? Ja mam -5,5 :( Pytałam mojego gina jak on widzi mój poród naturalny, ale stwierdził, że nie widzi specjalnego zagrożenia, słyszałyście może o podobnych sytuacjach? Ja tak czy inaczej musze wybrać się na konsultację okulistyczną, ale zbieram po prostu info i opinie skąd sie da...

reklama
Majuska1 trzymam kciuki!!!

A ja juz po wizycie, wszystkie wyniki prawidlowe, dzidzius zdrowo sie rozwija, termin bez zmian - 18.11, no i bedzie DZIEWCZYNKA!!! :-)Pani doktor byla przekonana co do swojej diagnozy, mam nadzieje ze sie nie pomylila. Ciesze sie bardzo, nie ukrywam ze po cichutku marzyla mi sie dziewczynka ale oczywiscie najwazniejsze zeby dzidzius sie zdrowo rozwijal, moj T. sie cieszy, twierdzi ze bylo mu jedno czy chlopak czy dzieczynka, wazne zeby bylo zdrowe.
Ze mna tez wszystko dobrze, wszystko prawidlowe i na swoim miejscu wiec zakaz seksu zniesiony:-)

A więc... po wizycie w 20 TC ... moje wyniki badan dobre, serduszko maleństwa bije prawidłowo, dzidzi rozwija się prawidłowo... no i raczej będzie córcia ;-) Lekarka dwa razy sprawdzała, powiedziała siusiaka nie widac ;-) za miesiac ma potwierdzić na 100 %
super wielkie gratki :tak:
Dziewczyny, czy ma któraś z Was problemy ze wzrokiem, a dokładnie dużą krótkowzroczność?? Ja mam -5,5 :( Pytałam mojego gina jak on widzi mój poród naturalny, ale stwierdził, że nie widzi specjalnego zagrożenia, słyszałyście może o podobnych sytuacjach? Ja tak czy inaczej musze wybrać się na konsultację okulistyczną, ale zbieram po prostu info i opinie skąd sie da...
u mnie co prawda tylko -1,5 ale z tego co wiem to koleżanka przy dużej wadzie rodziła sn ,najlepiej jak pójdziesz do okulisty to sprawdzić ;-)
A ja juz po wizycie, wszystkie wyniki prawidlowe, dzidzius zdrowo sie rozwija, termin bez zmian - 18.11, no i bedzie DZIEWCZYNKA!!! :-)Pani doktor byla przekonana co do swojej diagnozy, mam nadzieje ze sie nie pomylila. Ciesze sie bardzo, nie ukrywam ze po cichutku marzyla mi sie dziewczynka ale oczywiscie najwazniejsze zeby dzidzius sie zdrowo rozwijal, moj T. sie cieszy, twierdzi ze bylo mu jedno czy chlopak czy dzieczynka, wazne zeby bylo zdrowe.
Ze mna tez wszystko dobrze, wszystko prawidlowe i na swoim miejscu wiec zakaz seksu zniesiony:-)
superowo :tak: , to nam dziewczynki obrodzą :-)

Trochę Wam zazdroszczę, że już znacie płeć. Ja niestety miałam ostatnie USG parę dni temu w szpitalu, niestety nic mi nie pokazano ani nie powiedziano, tylko, że jest w porządku. Nigdy nie miałam w takim tempie zrobionego USG :wściekła/y: czekam teraz na swoją wizytę, ale to dopiero 19-tego...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry