reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

Agua- gratuluje córci ;)
Ja dzisiaj idę na usg troszkę się denerwuje,czy wszystko w porządku, najgorzej jak się kłade i czekam na pierwsze słowo, ale mój lekarz od razu mówi całe szczęście wie jak mnie to stresuje, bo byłam raz u innego to po 10 min pierwsze słowo powiedział przy usg myślałam, że zawału dostanę sama już się odezwałam, czy wszystko dobrze. Trzymajcie kciuki za mojego synka :) dam znać po tylko do wizyty jeszcze 6 godzin dłługooo....

reklama
Andrzelika trzymam kciuki!!!! ja też dzisiaj idę:tak:
Aqua gratuluję córci:tak: Fajnie,ze będzie parka. Ja mam przeczucie ,ze chłopak,chociaż ostatnio moje przeczucie co do dziewczynki mnie zmyliło:-D,no ale teraz zważając na to,ze przytulanki było dzień przed owulką to raczej będzie ten ogonek ;-)

Macie rację co do wizyt prywatnych i na nfz.Ja na początku chodziłam na nfz,bo lekarz niby polecany i fajny,ale po pierwszej wizycie prywatnej już do niego nie wróce. Owszem,dostała fotki z usg,ale nic nie było na nich widać,poza jaśniejszą plamą,a z wizyty prywatnej to pokazywałam fotki -wyraźne bardzo i wszystkie narządy było widać.Ja za wizytę płącę 100zł,za połówkowe 150,a za 4D chyba 250zł.Trochę sporo kasy z tym 4D zwłaszcza,ze odkłądamy na wakacje,ale mój m powiedział,ze sobie nie odpuści :-)

Madzia737- również powodzonka i trzymam kciuki, a jeśli chodzi o wizyty ja płace 120zł, w 3D koszt jest tańszy, ale to gdzie indziej byłam u lekarza dlatego, u niego za nagranie i zdjęcia płaci się w 3D 100 zł to tanio moim zdaniem, a jeśli chodzi o 4D to wiem, że można je zrobić za 250zł, ale najbliżej we Wrocławiu mam.

reklama
andrzelika kciukasy zacisniete &&&&&&&&&&&& powodzenia no i glowa do gory a wszystko bedzie w porzadku ;-) :-D
Madzia powodzenia ;-) i czekamy na wiesci po :-) &&&&&&&&&&& :-D

Ostatnia edycja:
Do góry