reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

aqua gratuluje dziewczynki! Idealny uklad o jakim i ja marze ;-)

mysza dowiedz sie tez ile sie czeka na termin wizyty, bo czytalam gdzies na innym forum ze na prywatne USG tez sie czasem czeka, niestety :-(

Mnie gin zaprosil na USG polowkowe jak skoncze 20TC czyli za 2 tygodnie :-)

A wybralabym sie gdzies chociaz na te 3D, ale nie moge znalesc nic konkretnego. Bo te gabinety co sie reklamuja w necie to sa strasznie drogie :dry:

reklama
hej
gratuluje udanych wizyt :) za pozostałe trzymam kciuki żeby były równie dobre :)

w końcu doczekałam się na USG :) , no i najważniejsze że dzidzia zdrowa , ma wszystkie kończyny i organy w porządku ,wszystko funkcjonuje jak powinno co mnie bardzo cieszy bo u młodego miałam podejrzenie że będzie miał zastojowość nerkową (jak ja) ,no i położna powiedziała że jak na jej oko to będzie dziewczynka :))))) czyli aqua u mnie też się szykuje parka :)))
ale jestem szczęśliwa :)

Jutro o 17:30 trzymajcie za mnie kciuki jadę na usg 3d

strasznie się cieszę i jednocześnie martwię czy wszystko z nasza dzidzią jest oki:baffled:

AniaSm super!!!!! Gratuluję no i życzę żeby sie susiaczek nie pokazał;-)
za nas prosimy trzymać kciuki jutro ok 19 i w piątek ok 20:tak:

reklama
Ania, suuuper, gratuluję, coraz więcej dziewczynek mamy :-) no i mamy termin na ten sam dzień :-)

Za wszystkie Was, które mają wizyty w najbliższym czasie trzymam mocno kciuki!

Do góry