Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Super dziewczyny ze wasze wizyty naleza do udanych a dzieciaczki zdrowo rosna Niech sobie tak rosna zdrowo az do listopada ;-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to tak jak i u mnie wizyte mam w poniedziałek a po niej umawiam się prywatnie na usg 3d połówkowe i wtedy już na bank poznam płeć ..nie było mnie parę dni a tu tyle, że od rana nie mogę nadrobić i przeczytać wszystkiego.
Gratuluje wszystkim udanych wizyt my dziś mamy kolejną i może w końcu pokarze co ma miedzy nóżkami bo ostatnio dzidzia założyła nogę na nogę i tyle było widać. A jak nie to chyba się będę umawiać na za 3 tyg albo jakoś tak jako połówkowe na 3D, żeby wszystko dokładnie sprawdzić bo mój lekarz w gabinecie nie ma dokładnego USG co sam podkreśla.
Pozdrawiam buziaki
to tak jak i u mnie wizyte mam w poniedziałek a po niej umawiam się prywatnie na usg 3d połówkowe i wtedy już na bank poznam płeć ..
Staram się tak siedzieć niestety w pracy to niemożliwe a potem w domku już siedzę dużo mniej staram się chodzić a jak nie to leżeć byle nie siedzieć. Najbardziej pomaga mi chodzenie.mysza trzeba dużo z nogami wyżej siedzieć, wiem, że w robocie się nie da, ale w domu - to podobno pomaga, i wsadzaj sobie wieczorami do miski z chłodną wodą, też przynosi ulgę