reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

Cieszę się,że po wizytach dobrze u was ;) ja idę w środe już liczę dni i liczę tak już martwię się o małe jak go nie widzę. Jak je widzę na usg to odrazu kamień spada z serca i już jestem szczęśliwa, a później znów zaczyna się odliczanie do kolejnej wizyty i tak w kółko przez to tak wlecze mi się czas chyba.

reklama
Milo czytac same dobre wiesci po wizytach u lekarzy :) Oby tak dalej... az do samego listopada!

Mnie na razie nerki nie bola. Spie na lewym boku imoze faktycznie to pomaga... Zobaczymy co bedzie za jakis czas :)

nie było mnie parę dni a tu tyle, że od rana nie mogę nadrobić i przeczytać wszystkiego.
Gratuluje wszystkim udanych wizyt my dziś mamy kolejną i może w końcu pokarze co ma miedzy nóżkami bo ostatnio dzidzia założyła nogę na nogę i tyle było widać. A jak nie to chyba się będę umawiać na za 3 tyg albo jakoś tak jako połówkowe na 3D, żeby wszystko dokładnie sprawdzić bo mój lekarz w gabinecie nie ma dokładnego USG co sam podkreśla.
Pozdrawiam buziaki

Cieszę się,że po wizytach dobrze u was ;) ja idę w środe już liczę dni i liczę tak już martwię się o małe jak go nie widzę. Jak je widzę na usg to odrazu kamień spada z serca i już jestem szczęśliwa, a później znów zaczyna się odliczanie do kolejnej wizyty i tak w kółko przez to tak wlecze mi się czas chyba.

Ja mam dokładnie tak samo:]

reklama
Do góry