reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Bishopka, prysznice i przysiady pomogly? Mi sie wczoraj nie chcialo, moze dzisiaj sie zmusze.

Petunia, wiem, ze sie meczysz i wkurzasz ale pomysl, ze jeszcze gora tydzien i bedzie po wszystkim. Przynajmniej Ty czekasz tydzien na wywolanie, u nas trza czekac dwa! :szok:

Susumali, mam taki sam plan.:-) Jak nie bedzie mlodego na swiecie, to pochodzimy sobie na zakupy, posiedzimy w ogrodzie i przynajmniej czas oczekiwania bedzie szybciej mijal.

WITAJCIE :)

ja po ktg... czynnosć skurczy jest ....szyjka się skraca - ale w szpitalu mnie nie chcą dopóki bóli nie dostanę - szkoda mojego czasu na bezczynne leżenie;/

brzuszek się ,, stawia'' ale wolno coś idzie skracanie szyjki - zobaczymy co przyniesie kolejna noc;)

dzięki dziewczyny za miłe słowa ;*

Gabinia-ale to chyba dobrze ze niechca cie zatrzymac, w domu zawsze przyjemniej. wiesz jak jest sytuacja i teraz mozesz pracowac nad skracaniem szyjki

Bishopka- haha no masz rację, aj to tak już chyba z przejęcia się zapomniałam ;-)

Malgo000- no to faktycznie masakra, to trochę mnie pocieszyłaś Ci powiem :tak:

Gabinia- w takim razie życzę żeby szyjka jak najszybciej się wzięła do roboty :-)

laseczki nie nadrobie ale gratuluje wszystkim udanych i mniej udanych wizyt i 3 mam kcuki za kolejne az do rozwiazania!!:-)

reklama
Witajcie!
Dzis straciłam nadzieję,na terminowy poród :-D
Rozwarcie ledwo drgnęło od zeszłego poniedziałku-1,5 cm.
Maluszek ma się dobrze,wody w normie.Doktorek nie przewiduje rychłego porodu.
Ja sprzątam,piorę,wieszam i nic-tak więc sama nie przyspieszę i czekam na "dobrą" wolę Dzieciaszka.

Do góry