reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Bishopka, prysznice i przysiady pomogly? Mi sie wczoraj nie chcialo, moze dzisiaj sie zmusze.

Petunia, wiem, ze sie meczysz i wkurzasz ale pomysl, ze jeszcze gora tydzien i bedzie po wszystkim. Przynajmniej Ty czekasz tydzien na wywolanie, u nas trza czekac dwa! :szok:

Susumali, mam taki sam plan.:-) Jak nie bedzie mlodego na swiecie, to pochodzimy sobie na zakupy, posiedzimy w ogrodzie i przynajmniej czas oczekiwania bedzie szybciej mijal.

WITAJCIE :)

ja po ktg... czynnosć skurczy jest ....szyjka się skraca - ale w szpitalu mnie nie chcą dopóki bóli nie dostanę - szkoda mojego czasu na bezczynne leżenie;/

brzuszek się ,, stawia'' ale wolno coś idzie skracanie szyjki - zobaczymy co przyniesie kolejna noc;)

dzięki dziewczyny za miłe słowa ;*

Gabinia-ale to chyba dobrze ze niechca cie zatrzymac, w domu zawsze przyjemniej. wiesz jak jest sytuacja i teraz mozesz pracowac nad skracaniem szyjki

Bishopka- haha no masz rację, aj to tak już chyba z przejęcia się zapomniałam ;-)

Malgo000- no to faktycznie masakra, to trochę mnie pocieszyłaś Ci powiem :tak:

Gabinia- w takim razie życzę żeby szyjka jak najszybciej się wzięła do roboty :-)

laseczki nie nadrobie ale gratuluje wszystkim udanych i mniej udanych wizyt i 3 mam kcuki za kolejne az do rozwiazania!!:-)

reklama
Witajcie!
Dzis straciłam nadzieję,na terminowy poród :-D
Rozwarcie ledwo drgnęło od zeszłego poniedziałku-1,5 cm.
Maluszek ma się dobrze,wody w normie.Doktorek nie przewiduje rychłego porodu.
Ja sprzątam,piorę,wieszam i nic-tak więc sama nie przyspieszę i czekam na "dobrą" wolę Dzieciaszka.

Do góry