reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Gabinia, myslę, ze u Ciebie to moze byc już. Przy rozwieraniu si e szyjki też jest krwista wydzielina, no i dzieci robia sie spokojniejsze. Trzymam kciuki za Ciebie :-)

nocka była okropna.... wydzielina sie rozkręciła... bóle też - czekam na mamę i jakę na IP zobacze czy sie rozkręcam
bedę w kontakcie :))
dzięki za kciuki chyba się przydają ;*

reklama
byłam sobie na wizycie. Moje odczucia, o których pisałam(czuje jakby mi miał wypaść czy coś) są uzasadnione - Tymon bardzo mi już napiera główką i jest nisko, ale jeszcze 'nie ma tragedii' bo jak go gin popchnęła (puknęła w głowę:-D), to trochę go odepchnęła(na chwilę), więc jeszcze nie jest ustawiony stricte do porodu. Rozwarcie nadal 2 cm. Śmiejemy się, że tak zostałam zbombardowana lekami, że jeszcze gotowa jestem przenosić :|:|. Chociaż na do widzenia mi powiedziała, że jak mi się uda to mam przyjść za 2 tygodnie, a tak to czeka na wiadomość o porodzie :-). Więc już sama nie wiem.
W każdym razie, zaczyna mi bardzo doskwierać ciąża - ledwo chodzę przez to jego ułożenie, jeszcze jakoś mi dziwnie naciska, że mam prawą nogę spuchniętą a lewą normalną.

mucha gratuluję wizyty :-)
gabinia powodzenia !
Ja dzisiaj też po wizycie, mała waży ok 3,300. Termin z usg taki sam jak z om :-)
poza tym wszystko ok!

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki dziewczyny :-) Ale dzisiaj piątek(już niedługo się kończy :-() a małej nie ma...
Byłam dzisiaj na KTG, bo gin kazał zrobić no i nic się nie dzieje :-( oj, załamana jestem trochę ...

Gabinia- powodzenia życzę i czekam na pomyślne wieści :tak:

Do góry