reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

ano bede lazic, juz dzisiaj piechota wrocilam z przychodni i jutro M. wyciagne na spacer. Sex tez bedzie, a co tam.

szuszu, zazdroszcze Ci, ze w poniedzialek juz bedziesz w szpitalu, bo wiem, ze od jakiegos czasu tez sie stresujesz. No 2 tyg to jakis dramat zwlaszcza, ze ja mam brzuch dalej za duzy (macica 39cm!!!). Mysle, ze jednak jak sie nic nie wydarzy to bede jechala do szpitala i sie wyklocala o szybsze wywolanie, chociazby ze wzgledu na rozmiar brzucha. Czy oni chca zebm ja pekla?! :szok:

reklama
Gratuluję udanych wizyt

Malgo no u mnie kamien z serca bo chcialam by mala miala te 3 kg przy porodzie:-D
no i wyglada na to ze nawet jesli troche jej brakuje to dobije. A Tobie to seksik chyba i moze troche wiecej ruchu choc teraz to raczej pewnie ciezko wiec, trzymam kciuki by jednek maleństwo wyszło wczesniej:tak:

WNM gratulacje z udanej wizyty :-)
Malgoo, dziś wyczytałam poradę położnej (opowiadała dziewczyna na jednym z forum) gdzie radziła żeby wziąć prysznic, a po 10 przysiadów, później znowu prysznic i przysiady. Ponoc pomaga, ja zamierzam tak dziś uczynić :-)

Malgoo, dziś wyczytałam poradę położnej (opowiadała dziewczyna na jednym z forum) gdzie radziła żeby wziąć prysznic, a po 10 przysiadów, później znowu prysznic i przysiady. Ponoc pomaga, ja zamierzam tak dziś uczynić :-)

Sprobuje a co tam! Tylko musze poczekac az M wroci z pracy, bo pod swoim ciezarem to jak przysiade, to moge sie nie podniesc :baffled:

Hej. Nie jestem w stanie was nadrobić:( a tak się staram od dłuższego czasu.
Dziewczyny dzisiaj miałam USG i mój syn waży 3700- przecież ja go nie urodzę, mam 160 cm w kapeluszu...
Gadałam z lekarzem a on mi na to, że urodzę, dam radę.... no myślałam że się popłaczę. A jeszcze 3 tygodnie. Ciekawe czy nadal będzie tak przybierał na wadze. Rozwarcia brak, przepływy ok, główka w dół. Nic tylko rodzić... A okulistka powiedziała, że siatkówkę mam jak tak piękną i odżywioną, że nie mam żadnych wskazań do cc.
Jestem w silnym stresie i szoku.... okropnie się boję

reklama
Do góry