reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

BISHOPKA tutaj jak nie chcesz i nie ma potrzeby wywolania porodu to czekaja normalnie do 2 tygodni po terminie.... tylko ze co 2 dni ma sie ktg w szpitalu...ale o czym my rozmawiamy, bedzie wszystko punktualnie!!!:tak:

reklama
hej
i wróciłyśmy do domku, dalej w dwupaczku
puścili mnie, bo ciśnienie ciągle tak samo, mam dopegyt , ale nie ma skoków, więc kazał się wyluzować w domku. rozwarcie 2 cm, byłam wczoraj na wywołaniu kroplówką, ale nie zadziałała, nawet nic nie dygnęło jak to mój doktorek powiedział :-)
dzisiaj się umówiłam z położną,że miałam o 15 wypić olejek rycynowy, ale dam sobie spokój... widocznie malutkiej brakuje jeszcze sił, żeby wyskoczyć do nas, a poza tym, główka jest na dole,, ale nie weszła do kanału, tylko kręci Nikolka łepetynką na prawo i lewo :-D na badaniu położna nie mogła główki złapać, tak nią wierciła
także czekamy , a teraz nadrabiam czytanie forum :)

biedroneczka, ekstra, ze corcia tak na wadze przybrala, pewnie kamien z serca.

wnm, to super wiadomosci, gratuluje.

A ja wlasnie wrocilam z wizyty u poloznej. Informacji niewiele jak zwykle. Mlody nie jest jeszcze w kanale, przez 2 tygodnie nic sie nie ruszyl. Serduszko bije OK, moje cisnienie ok. Teraz czekac i pilnowac ruchow. A mnie juz to czekanie i pilnowanie nerwowo wykancza...
Kolejna wizyta za tydzien. Nie ma szans na przyspieszenie wczesniej niz dwa tygodnie po terminie, a moja mama za tydzien przylatuje, bo miala nam pomoc i co bedzie tak siedziec i czekac?

biedroneczka, ekstra, ze corcia tak na wadze przybrala, pewnie kamien z serca.

wnm, to super wiadomosci, gratuluje.

A ja wlasnie wrocilam z wizyty u poloznej. Informacji niewiele jak zwykle. Mlody nie jest jeszcze w kanale, przez 2 tygodnie nic sie nie ruszyl. Serduszko bije OK, moje cisnienie ok. Teraz czekac i pilnowac ruchow. A mnie juz to czekanie i pilnowanie nerwowo wykancza...
Kolejna wizyta za tydzien. Nie ma szans na przyspieszenie wczesniej niz dwa tygodnie po terminie, a moja mama za tydzien przylatuje, bo miala nam pomoc i co bedzie tak siedziec i czekac?

Kurde, Malgo niedobrze..2 tygodnie ciążę przenosić to może nawet niebezpieczne być. Rzeczywiście ruchy kontroluj, bo to bardzo ważne..chociaż domyślam się że już masz dość. Nie zazdroszczę...

reklama
Malgo - ojć... :-( zalecam dobry seksik, idź sobie na spacer, spróbuj może o tym nie myśleć... :-( chociaż wiem,że to łatwo powiedzieć...

Do góry