reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
pflaume, moja szyjka w czwartek miała 3,6 cm, twarda, zamknięta, macica 'wysoko'... mówili że porodu się nie doczekam. 3 dni później (niedziela wieczorem), rozwarcie na 2 palce, o 9 rano(poniedziałek) już Li była na świecie.

Szuszu super, że jeszcze jednak nie rodzisz, niech mały dojrzeje sobie w brzuszku, a gabarytami goni mojego Artura :-D

Flower to bardzo dobre wiadomości, czyli poród tuż tuż :-)

Mlodam trzymam &&&& za wizytę

Pflaume a masz kontakt z ginem telefoniczny żeby zainterweniował w sprawie tej cesarki w razie czego?

Silentenigma powodzenia i daj znać jakbyś miała rodzić :-)

a ja już po wizycie :tak: wszystko dobrze tylko ciśnienie miałam trochę niskie. mała już pomału się pcha do wyjścia :-D tak mi powiedziała GP :tak:

witajcie dziewczynki, nie pisze za czesto [lecz czytam was codziennie] ale wpadłam sie pochwalić bo nie wierzę ze to już za moment spotkam swoj mały cud... na dzisiejszej wizycie ustaliłam termin cc na 4-tego sierpnia :-), a moja mała Ala ma już 3900:szok: , przepływy w normie mam odstwaic magnez i witaminki

dziewczyny powodzenia na wizytkach i gratuluję już odbytych wizyt

dzięki :-)
Pflaume, ja-mama, beti, megmarion gratulacje!
Pflaume - zgadzam się z muszką nigdy nic nie wiadomo ja mam od końca maja rozwarcie i szyjke w porywach około 1cm i jakoś się trzymam nawet lekarz się dziwi że jeszcze w 2paku jestem, a wcześniej w parę dni się tak porobiło bo było ok.
Tonya - kto to wie:-D teraz to ja się śmieję że jeszcze przenoszę!! a jeszcze nie dawno modliłam się żeby do 34 dotrwać... zaczyna się pod koniec wreszcie układać:tak:

reklama
PFLAUME , MEGMARION, FLOWER, BETI, JA MAMA gratki za udane wizyty!

SILENTENIGMA powodzenia jutro!

Do góry