reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Super, że wszystkie wizyty udane! I znów kolejka do rozpakowania - czekam na wieści o nowych Maluszkach na świecie, a ja jak ten słoń - dni ciągną się jak makaron...czy te 2 lata kiedyś się skończą?:-D Mam nadzieję, że czwartkowa wizyta będzie i u mnie choć nieco bardziej przełomowa:laugh2:

MłodaM- o mój rany! ale masz duuuzą córeczkę...dzięki Bogu,że nie musisz rodzić sn,bo było by to nie lada wyzwanie :-)

Mlodam powodzenia i kciuki zaciśnięte!!!!! Czekamy na wieści :-)

Sagaa pod koniec dzieci mniej przybierają, bo łożysko już nie takie wydolne, więc słonika nie urodzisz, nie martw się ;-) Też się tym łudzę....hehehe

mlodam, kciukasy zacisniete.

Ja jutro postanowilam wybrac sie na usg (tutaj to strasznie drogie:-( a w szpitalu przed porodem nie robia). Ostatnio bylam w 31tc i mlody mial juz 1,900kg a teraz brzuch wielki, skurczy zero wiec ide zobaczyc, co tam sie w srodku dzieje. Pani kazala przyjsc z pelnym pecherzem, zarcik chyba jakis :-)

Malgo000 ja ostatnie miałam w 28t i tez nie wiem czy jeszcze jakieś mi zrobią- lekarz tylko przekłada z wizyty na wizytę. Ale coś mi się wydaje, że młody strasznie duży będzie i że już tam miejsca nie ma:baffled:

MLODAM powodzonka jutro!!!!!!!!!!!

COKIES nie martw sie, akcja jak wiesz moze sie szybko zaczac a szyjka szybciutenko otworzyc, zwlaszcza przy 3. dzieciaczku...no i sil zycze!

Mlodam -powodzenia jutro !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak:ja zaraz po Tobie no chyba ,że znowu jakaś kobitka postanowi rozpakować się zdeczko wczesniej :tak:
Malgo000-z tym pełnym pęcherzem to chyba jakiś żarcik ja mam pełny co 5 minut :-D a gdyby mi tak zaczeła tym usg naciskać to bym ją obsikała :-D

reklama
Do góry