reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

wielkie kciukasy dzis za wasze wizyty: Pflaume, Flower i Szuszu!

OLI to juz za 7 minut sie stanie...........? ogromne kciuki za cesarke!!!!

reklama
Więc jeszcze nie rodzę:-)
Tzn miałam wybór czy teraz czy 08.08 i wolałam, żeby Tomuś jeszcze w brzuchu posiedział.
Szyjka rozwarta na opuszek, miękka, ale nie ma jeszcze tragedii;-)
Tomek waży 3120g:szok:Zapowiada się duży chłopak;-) Pytałam o ten +/- w wadze na usg i lekarz powiedział, że jak wymiary (główki, kości udowej itd) odpowiadają tygodniowi ciąży (nie ma między nimi dużej rozbieżności) to waga nie różni się wiele od tej rzeczywistej.

gratulacje z tych udanych wizyt. powodzenia dla tych które dopiero się na wizytę wybierają.
ja dzisiaj również mam wizytę ale tylko u GP więc będę słuchać serduszka Agatki no i jak zawsze ciśnienie. taką normalną wizytę mam dopiero na 3 sierpnia i mam nadzieję że wytrzymam do tego czasu. jeszcze raz gratuluje wizyt i trzymam kciuki za te co dopiero je będą miały.

reklama
Do góry