reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

szuszu czyli jeszcze parę dni w dwupaku! Gratuluję, bo wiem, że tak wolisz! Ale zleci;-)
flower nic tylko wypatrywać skurczy, gratki!!
pflaume też mam wizytę 8.08 i termin podobny. Damy radę;-) i zazdroszczę tylko 10 kg na plus...
Megmarion a kiedy masz cesarkę? Odpoczywaj w takim razie:tak:
beti gratulacje!;-)
ja-mama oho spora córcia, ale ważne, że zdrowa i już niedługo będzie z z Wami!:tak:
silentenigma powodzenia!:-)

reklama
witam
dziewczyny ciesze sie ze dobre wieści są i gratuluje,przepraszam ze nie odpisze z kazdej osobna ale padam na pysk, pół dnia po lekarzach i bez auta...

ja tez po wizycie
wszystko jest ok, byłam rozczarowana bo szyjka zamknięta:-(, USG nie robiła i nic więcej nie wiem ale w czwartek ide prywatnie i pewnie cos wiecej mi powie i moze cosik sie ustali, a ja od jutra aktywność włączam i niech się przyspiesza bo mam dość, skrajność normalnie nawet jak siedzialam w poczekalni na wizyte to płakać mi się chciało i wogóle ledwo stoje, chodze, bóle nie samowite w czasie chodzenia oby jutrzejszy dzien byl lepszy

dziewczyny gratuluje wizytek

Pflaume ty mi sie tam nie wyglpiaj , zostajesz tu ze mna przeciez, a ja mam plan urodzic ok 15-16 sierpnia ;-)

hejka!

wybaczcie, że dopiero, ale przyznam się że jak wyszłam od gina i jak doszłam do domu to chwile siedziałam nie robiąc nic, a potem tu sprzątnąć, tamto dopakować ... itd.......

a więc:
na wstępie powiedziała, że w czwartek mam o 16:00 się zgłosić do szpitala, rano nic nie jeść i w pt obchód, blablabla i cesarka, bo u nas w pt robią cc plaowe.
później kazała się przygotować do badania, usg iiiiiiiiiiii.... zdecydowała, ze jutro do szpitala, że dzidzia duuuuuuuuuuuuuża, rozwarcie na 1,5 cm i że nie ma na co czekać, wypisała skierowanie do szpitala, dała zaświadczenie do becikowego... i mam jutro o 8 być w szpitalu na izbie przyjęć... :szok::baffled::sorry2:

proszę mocno trzymać kciukasy, modlić się i co tylko jeszcze aby wszystko było z nami dobrze!...:sorry2:

malgo... waga..... mam nadzieję, że usg się myli, swoją drogą powiedziała, że clexane swoje zrobiło... 4500 ponoć...

reklama
Cokies gratuluje wizyty i nie lam sie ja tez wtym czasie mialam wszystko pozamykane ble ble ble ale sama dobrze wiesz ze z dnia an dzien mze sie wszytsko zmienic;-)glowa do gory powodzonka w czwartek na prv wizycie;-)
Mlodam :szok: 4500:szok: masakra ale przy cc nic nie poczujesz 3 mam za was kciuki:D:D:D
Ja sie balam ze bede miala takie male dziecko a okazuje sie ze brzuch wielki juz teraz i wszyscy gadaja ze wcale takie male nie bedzie jak sobie myslalam:p z 2 tyg temu mial kolo 3 ponad 3 to teraz nie wiem;/

Do góry