reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

ojej SILENTENIGMA ale ci lekarze wnerwiajacy, ale zycze aby wkrotce wszystko sie wyjasnilo!

MALGOO i MARCELINAA gratki za udana wizyte!

JJ ojej wspolczuje takiego badania, ale to krwawienie to jak rozumiem wlasnie "takiej delikatnosci" efekt..kurcze zaczynam sie bac mojego pierwszego badania ginekologicznego w ciazy w przyszly czwartek...bo wlasnie gdzies czytalam ze od 34 tyg. ciazy bardzo boli...

reklama
JJ ojej wspolczuje takiego badania, ale to krwawienie to jak rozumiem wlasnie "takiej delikatnosci" efekt..kurcze zaczynam sie bac mojego pierwszego badania ginekologicznego w ciazy w przyszly czwartek...bo wlasnie gdzies czytalam ze od 34 tyg. ciazy bardzo boli...
Ja za każdym razem mam badanie gin i nie prawda, że później bardziej boli. To zależy od podejścia lekarza do pacjentki. Od 34 tyg byłam już 2 razy na badaniu i nie czułam większego dyskomfortu lub bólu:-) Więc Susmali bez stresu! ;-)

susumali potwierdzam- bez obaw, mnie też nic nie bolało;-)

A ja jestem szczęśliwa, bo wyniki krwi mam idealne. A bałam się, że anemia dalej trzyma. A no i siuśki też książkowe- dobrze, że nic mi się nie przyplątało:happy:

edyta, szuszu, susumali lekarz jest spoko - chodzę do niego już ze 12 lat :cool2: Myślę, że chciał sobie wybadać szyjkę i to było nieprzyjemne.....Z Franem też mnie badał i gmerał pod koniec ciąży ale nic takiego się nie działo :eek:....widocznie przy drugim dziecku a na dodatek nisko położonym to już nie trzyma tam wszystko jak trzeba hehehe:laugh2:

edyta, szuszu, susumali lekarz jest spoko - chodzę do niego już ze 12 lat :cool2: Myślę, że chciał sobie wybadać szyjkę i to było nieprzyjemne.....Z Franem też mnie badał i gmerał pod koniec ciąży ale nic takiego się nie działo :eek:....widocznie przy drugim dziecku a na dodatek nisko położonym to już nie trzyma tam wszystko jak trzeba hehehe:laugh2:

Mój gin jest bardzo delikatny (a mam porównanie bo badało mnie w tej ciąży jeszcze dwóch innych), ale ostanio badanie rzeczywiście było trochę bardziej bolesne niż zwykle..Podobno przy rozwarciu badanie jest dużo bardziej bolesne.

Gratuluje udanych wizyt dziewczeta
Silentisigma oby wreszcie lekarze zdecydowali co i jak. Trzymam mocno kciuki za ciebie
A co do badania w koncówce to czesto tak jest ze jak malenstwo jest juz nisko i szyjka skrocona rozwierajaca sie to mozna odczuwac niemily dyskomfort przy badaniu, ale to tez zalezy od kobiety.

Ja również gratuluję udanych wizyt;-)

Ja jutro mam i wcale mi się nie chcę iść, ale jak mus, to mus. Mam nadzieje, że nie położy mnie wcześniej w szpitalu bo coś ostatnio wspominał... Tylko ciekawa jestem po co skoro dobrze si,e czujemy. A nie będę lezała nie wiadomo ile przed cc skoro termin porodu z OM mam na 25, więc jeszcze miesiąc. Może jutro już ustali termin cesarki bo jak na razie mówił tylko przypuszczalnie.

ja też jutro na wizytkę jadę i zobaczymy może mnie już zostawią w szpitalu i będą jakoś wywoływać (tego wolałabym uniknąć jeśli sie bedzie dało) - już ostatnio pzrebąkiwali że z cholestazą to ja już powinnam zostać na oddział pzryjeta.
co ma być to będzie - może to ostatni weekend bez Karolinki? jak ten czas zleciał...

reklama
Do góry