reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Nadziejka - moja znajoma rodziła w wodzie 2 razy ( Walia) i była bardzo zadowolona..powiedziała,że gdyby mogła to chciałaby jeszcze raz... w szczegóły się nie wdawałam,bo u mnie w szpitalu co prawda jest basen i wanna,ale nikt mi nie mówił,że jest możliwość porodu w taki sposób.

reklama
DEVI super wiesci! gratki!

WIARA NADZIEJA...ciesze sie ze i u CIebie wszystko ok, i fajnie ze podjelas decyzje porodu w wodzie.

NADZEJKA ja tez jakos nie za bardzo jestem do wanny przekonana, pierwszy porod tak naprawde spedzilam w domu (oprocz fazy skurczow partych, na szczescie zdazylam do szpitala), i wlasnie bylam takze troche w swojej prywatnej wannie, ale skurcze byly w tej cieplej wodzie tak silne ze nie moglam w wannie wytrzymac...

u mnie w szpitalu z 7 sal porodowych 3 czy 4 maja wlasnie wanne i fajnie ze wlasnie opcja jest ze mozna wejsc na chwile do wanny, jesli to kogos w momencie porodu odpreza, nie trzeba przeciez caly czas tam byc, no nie wiem, jak tym razem bedzie, ale moze sie na mala kapiel zdecyduje jak mi bedzie dane ...

Gratuluję udanych wizyt.
Ja również planuję rodzić w basenie.

madziejka82 W wodzie jesteśmy lżejsi i przez to łatwiej jest nam przybrać dogodną dla nas pozycję.

Dziewczynki gratuluje udanych wizyt!

Ja bylam dzisiaj u poloznej wiec standardowo niewiele sie dowiedzialam. Wiem tylko, ze macica ma juz 37cm! Mlody sie znacznie obnizyl a serducho bije jak trzeba. Kolejna wizyta za dwa tygodnie i zadnych badan.

A teraz chyba ide spac, bo jelita odmowily wspolpracy, kibelek i bol brzucha okropny! I do tego strasznie mnie muli. :-(

reklama
Do góry