reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

biedroneczka zaufaj lekarzowi, kontroluj ruchy a bedzie wszystko oki
lana ale babsztyl, ale najwazniejsze ze sie udalo zalatwic
cokies spokojnie ja poczekam na Ceibie ;-)

ja po wizycie
podczas sluchania serduszka niby lekarz zbadal szyjke ( widzialam na notatce pozniej, ale nie mam pojecia kiedy on to niby zrobil...mam nadzieje ze nie wpisywal tego na oko!) ma 3cm, ujscie zamkniete ....
kolejna wizytka 9 sierpnia ( od 10 do 18 jest na urlopie), wyniki mialam oki, lekkie wahania w 3 miejscach ale ogolnie dobre, zadnego skierowania nie doastalam...
a HBS milam robiony dosc dawno o reszcie padan o ktorych pisalyscie nie wspomne.... moze 9 sierpnia da jakies skierowanie....

reklama
witam ponownie!

dzięki za kciukasy, jestem w domu, nie było widoć tak źle ;-) dała mi antybiotyk i zobaczymy się w poniedziałek. Nie widziała się z ordynatorem wiec nie wiem kiedy cc, rano będzie z nim rozmawiać, więc muszę być cierpliwa i czekać do poniedziałku do wizyty ;-) aaa zrobiła mi ktg tak dodatkowo, wsio OK :-)

Lana gratki terminu :-)

FAJNIE Dziewczyny,że wszystko ok!
biedroneczko dodam dla pocieszenia,że Synuś mojej siostry był obwinięty trzema pętlami,a podczas porodu ani widu,ani słychu o "dodatkowej biżuterii" Tobie także tego życzę.Choć nie powiem martwiła się ogromnie czy podczas porodu sn Maluszka nie zmarnują...:-(

dziewczynki gratki za udane wizyty!

DEVI powodzenia jutro!

LANA no fajnie ze masz termin ale ja bylabym i tak wsciekla na pipe za jej bezczelnosc, no i ustalenie terminu cesarki Tobie 2 dni przed terminem porodu tez uwazam nie za bardzo w porzadku, Boziu zeby tylko ona nie odbierala porodu....

Ostatnia edycja:
Tak jak wspominałam dziś byłam na wizycie u gin.
Paciorkowca naszczescie nie mam ...uffff, denerwowoał sie czy mi nie wyjdzie
Mikołaj siedzi już bardzo nisko i mocno naciska główka, szyjka juz prawie całkiem skrócona (choc nie wiem ile ma i co to dokladnie znaczy) ale bez rozwarcia. Ginka prognozuje ze Mikołaj bedzie terminowy lub ciut szybszy czyli tak jak rodzice by sobie zyczyli:) Myslam ze mnie skieruje na jeszcze jedno usg ale powiedzila ze juz nie ma takiej potrzeby i malucha zobaczymy za nie cale 3 tygodnie na żywo :)

reklama
Devi - superasko :-) gratuluję udanej wizyty :-D czyli pozostaniesz z Nami jeszcze przez jakiś czas,bo ja mam jeszcze 35 dni oczekiwania :-) chociaż modlę się o szybsze rozwiązanie, tak w 38 tyg było by idealnie,ale chcieć to ja sobie mogę :-)

Do góry