reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Uuu...Mlodam a co te Twoje siuśki się tak na koniec zbuntowały? Trzymam kciuki. Może prędzej jakieś leki Ci zapisze niż w szpitalu uziemi...oby

reklama
Dzieki dziewczyny za slowa otuchy, wiem ze troche schizuję czasami oprostu za duzo sie człowiek naoglada i naslucha w pracy itp. Mala jest tak zdolna ze sobie zrobila podwojna petle na szyi i dlatego sie ciut martwie. Mam zalecone KTG 2 razy w tyg minimum i obserwacje ruchow małej. Ważne tez by mnie rzadne skurcze wieksze nie lapały wczesniej niz przed moim planowanym na poczatku 39 tyg ciazy cc. To że mam cc troche mnie uspokaja bo ciezkoby mi bylo sobie wyobrazic tteraz sn przy takiej zawijance.

A i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty kochane

A i wiekszość szpitali wymaga świezych badań, robionych często nie wcześniej niz w 36 tyg ciazy i nie ważne czy to Hbs czy WR czy ez posiew z pochwy na gronkowca

już jestem oczywiście jaśnie wielmożna pipa musiała się spóźnić pół godziny i gdyby nie położna to nadal bym na nią czekała stwierdziła,że to ona decyduje czy ja będę miała cc czy nie i tym stwierdzeniem wyprowadziła mnie z równowagi :wściekła/y:oczywiście dałam jej dokumenty stwierdzające o mojej przepuklinie a ona wzieła pierwsze od ortopedy i rzuciła je mówiąc ,że na tej podstawie nic nie stwierdzi a ja na to ,że podważa decyzję lekarza specjalisty to ja jej wynik z rezonansu czyta i czyta i nagle do mnie a jak ja mam pani zrobić znieczulenie co najmniej jakbym była lekarzem ona mnie o coś takiego pyta to ja jej ,że od podejmowania takiej decyzji jest lekarz anestezjolog .Poleciała gdzieś z tym moim wynikiem rezonansu,pytam położnej gdzie pipa poleciała a ta bidula mówi no jak gdzie pewnie dzwoni po lekarzach czy napewno musi mieć Pani cc,a ja do położnej ,że jeśli pipa podważy decyzję lekarza to ma mi na piśmie dać ,że na jej odpowiedzialność będę rodzić naturalnie i jak mnie sparaliżuje lub zaraz po porodzie będę musiała mieć opoerację na kręgosłup to podaje ją do sądu .Przyleciałą po kilku minutach już bez dodatkowych tekstów bo najwidoczniej dowiedziała się od specjalisty ,że nie mogę rodzić naturalnie.
KOCHANE WIĘC 27 JADĘ JUŻ DO SZPITALA BĘDĘ MIAŁA BADANIA I TAKIE TAM DUPERELE A 28 RODZIMY!!!!!!!:-)-HIP HIP HURRRAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!
a zapomniałam odebrałam wyniki morfologia i mocz wszytsko super i nie mam już anemi wszystkie leki mam już też odstawić

Lana wielkie gratulacje !!!! SUPER !!!! Ale ja wszystkim zazdroszcze co wiedzą kiedy będą miały poród !!!!! A tak wogóle to jakaś niezła pipka z tej kobity !!!!! Eh...

Biedroneczka - rozumie twoje schizy !!! Mi wystarczy posiedzieć na internecie i zaraz cos znajde głupiego i się póżniej martwie... Trzymam kciuki aby wszystko było oki - napewno tak bedzie !!!! &&&&&&&&&&&&&& Spryciura ta Twoja Córa :):)

Mlodam trzymam kciukasy za Twoje siuski :):) !!!

LANA - super,że znasz już termin :-) jeszcze chwilka i będziesz miała synusia w rękach :-)
Biedroneczka - nic się nie denerwuj...

No to Oli zaczyna rozpakowywanie, potem Maggie, LANA, pewnie gdzieś Sagaa i Nadzieja oraz Tonya :-) oj będzie dzieciaczków w przyszłym tygodniu :-D

reklama
Taycia jeszcze o mnie zapomniałaś a wszytsko wskazuje na to że też będzie next week;-)
Lana - dobrze że termin masz ustalony ale że cię wkurzyć musiała ta pipa....
asiacur - WR to chyba to samo co OWA i ja też mam powtórzyć ale HBS mi nie kazał
Biedroneczka - niezła strojnisia tak wcześnie pociąg do biżuterii ma - jakby było zagrożenie to będą reagować
mlodam - pewnie Twoja kluseczka ci nerki uciska i stąd pogorszenie wyników-moja sis też tak miała jakieś 1-2t przed rozwiązaniem i przepisali jej antybiotyk.

Do góry